MOJOJ PORODICI NANETA JE VELIKA ŠTETA: Oglasila se Nina Radulović nakon novih optužbi na račun njenog bivšeg supruga Branislava Lečića

Nakon novih optužbi za seksualno uznemiravanje na račun glumca Branislava Lečića, od strane Merime Isaković, oglasila se Lečićeva bivša supruga Nina Radulović.

- Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam, niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumevanju - poručila je Nina.

Podsetimo, kada je krajem marta objavljena ispovest Danijele Štajnfeld, Nina je nestala iz javnog života, a kasnije je objavljeno da se povukla u banju gde se oporavljala od operacije diskus hernije. Nina je sa Branislavom Lečićem bila u braku od 2010. do 2016. godine, upravo u periodu kada Štajnfeldova tvrdi da je doživela silovanje, a sina Lava bivši par dobio je 2011. godine.

Izvor: Story.rs
Foto: nina_radulovic_official/Instagram

Pogledajte još