Poznati ukrstili varjače

U okviru revijalnog dela Drugog Balkanskog kulinarskog kupa, koji se održava u hotelu Continental, sinoć su se i poznate ličnosti takmičile u kuvanju.

Žiri je odlučio da su u pripremanju hrane najbolji: direktorka marketinške agencije “New media team” Aleksandra Radujko, Ašok Murti i voditelj Darko Paunović.

Takmičile su se četiri ekipe koje su imale zadatak da za pola sata spreme jelo od piletine i povrća, najbolje što mogu. Osim ukusa vrednovao se i vizuelni efekat.

Pobedničko specijalitet nazvan je Piletina na Danicin način, po ćerki Darka Paunovića. Pored toga što je poslužila kao inspiracija za ime jela, ona je bila i šefica za začine pobedničkog tima, pa je tako dodala i jedan specijalni koji je za sve prisutne ostao tajna.

Učestvovali su i nezaobilazni Marko Đurovski, voditeljka Tv Pink Bojana Janković, Anja Kostić, Novinar TV Pink Nebojša Radović, stilista Slobodan Hrnjak, kao i voditelji Tv Avala Ivana Lazarević i Ivan Golušin.

Drugi Balkanski kulinarski kup, koji organizuje Kulinarska Federacija Srbije u saradnji sa kompanijom "Centroproizvod", počeo je 11. aprila a završava se večeras.

Pogledajte još