IMA IZLIVE LJUBOMORE, TERORIŠE ME I STALNO VREĐA: Tara Simov otkrila zbog čega je raskinula s Nenadom Aleksićem Ša (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj televizije Pink Darko Tanasijević imao je pita je za Taru Simov, koja je sinoć raskinula sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Svi komentarišu da je zvoje nezadovoljstvo zbog rođendana pravi uzrok raskida sa Ša. Da je to dovelo do raskida, da nije kriv on. Kako to komentarišeš? - pitao je Darko.

- Pre svega nisam bila nezadovoljna svojim rođendanom, nego sam nezadovoljna generalno. Rođendan sam savršeno provela, dobila sam svašta, nema razloga da me rođendan čini nesrećnom. Sumanuto je to, ko god to komentarisao. Nisu upućeni... To ne može da utiče na to da raskinem sa njim, da ga ostavim. Danas nam je mesečnica. Mi smo raskinuli tokom dana, on me je ostavio u afektu, agonija se produžila, peckanja, onda je moj razgovor sa Kristijanom izazvao njegovu ljubomoru, eskaliralo je, onda je došlo do fizičkog kontakta, što je sramotno. Sama sebi sam se ogadila posle sinoć, nagomilavaju se situacije u proteklom periodu. Moj predlog je bio da napravimo pauzu, da svedemo stvari na razgovor i stabilizaciju, da naučimo da razgovoramo, njemu to ne odgovara. Sramota je je posle sinoć da budem sa njim. Tri puta radi iste stvari koje me dovode do ludila, ja sam na ivici živaca - rekla je Tara.

- Pomenula si to što ti je Nenad zamerio razgovor sa Kristijanom, to što ste šaputali. Zar ne misliš da je logično da ti zameri to? - pitao je voditelj.

- Da, okej je zameriti, ali ne da me nazove g*vnarom. Ćetiri sekunde je bilo šaputanja, rekao mi je da je imao migrenu i zato nije došao na rođendan. Kristijan nije osoba koja bi me muvala... Rekao mi je da sam g*vnara i oterao me u tri p*čke materine... - dodala je Simova.

- Šta bi bilo, na primer, kada bi Nenad tako pričao sa Paulom? - pitao je voditelj.

- Bila je utorak scena, koju nije on inicirao, kao što nisam ni ja ovu. Ako ja mogu toliko posesivna da imam suzdržane reakcije, da nemamo svađe... Njegove zamerke su mi dovde više... Ja nisam okonačala vezu, predložila sam da razgovaramo, da pričamo pet, šest dana, da iskuliramo glave... Ja sam sebi dozvolila previše sramotnih situacija... Nama se svaki dan svodi na neki teror, da li sam nešto uradila, koja pesma, da li sam pomerila čašu... Nisam navikla na to... Niko mi nije zvocao, uvek sam bežala od takvih stvari... Prvi put se susrećem sa tim da je neko toliko ljubomoran i da toliko zamera... Ja znam kakav je osećaj kad neko voli, moj bivši verenik me i dalje voli... To je ono, idu vatra i voda. Uvek sam u vezama ja ta koja zamera... - dodala je Tara.

- Šta ti sve smeta kod Nenada? - pitao je Tanasijević.

- Izlivi ljubomore... Njemu nešto zasmeta, on mi zameri, ja se izvinim, onda on krene satima da me pecka, to ide, ide... Ja pokušavam da ga smirim, on nastavlja. Njegov afekat, prvenstveno sa mnom. On kaže da je to nemoć, ja zovem to afekat. Izgovori strašne stvari. Njegove grube reči, izluđuju me njegove svađe za stolom. Dovoljno imamo mi stvari naših, da bi se svađao sa drugima. Njegove uvrede, kad vređa mene... - rekla je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.