NEKADA JE TEŽE NAPRAVITI LJUBAVNU ČEŽNJU: Nataša Ninković o intimnim scenama sa Vojinom Ćetkovićem u seriji "Kalkanski krugovi"

Ljubavne scene Nataše Ninković i Vojina Ćetkovića u seriji "Kalkanski krugovi" skrenule su pažnju gledalaca. Nataša je inače dobra prijateljica sa svojim kolegom Vojinom i njegovom suprugom Slobodom Mićalović.

Ninkovićeva je sada otkrila da su joj ljubavne scene sa Vojinom lakše pale, jer su prijatelji sa klase:

- Nikome nije prijatno da radi ljubavne scene. Ali, u ovoj seriji smo imali veliku pomoć direktora fotografije Dušana Ivanovića i reditelja Milana Karadžića. Uz to, bila sam dodatno zaštićena od strane Vojina Ćetkovića. Veoma brzo smo i lako uradili sve te scene.

Glumica se zapitala i zašto se toliko polemiše oko tih scena:

- Ako takve scene upotpunjuju i rade za odnos dvoje ljudi i potpomažu celoj priči, zašto vraćanje na njih. Nekada je mnogo teže napraviti ljubavnu čežnju, potrebu kroz neka druga sredstva koja nisu tako ekscplicitna ili odustati od nekoga.

Ninkovićeva kaže da je oduševljena serijom "Kalkanski krugovi" i da je posle dve epizode preporučila svojim prijateljima da je odgledaju:

- Priča je dobro vođena, slikana i glumljena, pa se gledaocima, tako i meni, duboklo uvukla. Ne možeš da dočekaš da vidiš šta će biti dalje. Ne volim sebe da gledam u društvu, jer to mi izaziva neprijatnost. Zato se trudim, što je i ovde bio slučaj, da je prvo pogledam nasamo.

Izvor: Blic.rs/Kurir
Foto: natasaninkovic/Instagram

Pogledajte još