FSS pokrenuo postupak protiv Save Miloševića

BEOGRAD, 13. april 2011. (FoNet) - Članovi Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odlučili su da pokrenu disciplinski postupak protiv nekedašnjih reprezentavica Save Miloševića i Bobana Dmitrovića.

"Reagujući po službenoj dužnosti, a zbog niza izjava i neproverenih tvrdnji koje su Boban Dmitrović i Savo Milošević u raznim medijima iznosili prethodnih dana, članovi Disciplinske komisije FSS odlučili su da protiv njih pokrenu disciplinski postupak", saopštio je FSS.

Sednica Disciplinske komisije FSS biće održana u petak i na njoj će se proveriti istinitost njihovih Miloševićevih i Dmitrovićevih tvrdnji i biće saopšteni naredni koraci.

Predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović je rekao da je sednica ranije zakazana za petak, a ovo telo nacionalnog saveza će sednicu iskoristiti da po hitnom postupku razmotri izjave Miloševića i Dmitrovića i odluči o pokretanju postupka.

"U slučaju da tokom rasprave ustanovimo da oni više nisu članovi fudbalske organizacije, onda ćemo po službenoj dužnosti dostaviti ceo slučaj nadležnim organima policije i pravosuđa", rekao je Pajović.

Pogledajte još