Terme Olimija i Herbafast Fashion Selection

Ekipa novinara iz Beograda je uživala u čarima Terme Olimia koji nudi širok spektar različitih turističkih sadržaja.

Prolećni 18. “Herba Fast Fashion Selection”, obeležilo je modno putovanje u Sloveniju u Terme Olimia, gde smo imali priliku da vidimo najnoviju kolekciju modne kuće Amc i Hummel. “Terme Olimia” je savršen wellness arnažman, idealan za avanturiste, ljubitelje gastronomije, ljubitelje prirode i uravnoteženog načina života, mlade porodice sa decom.

Tako je jedan dan za njih bio organizovan izlet u najlepše selo u Evropi Olimija gde smo posetili malu manufakturu u kojoj se i danas ručno pravi čokolada. Novinari su imali priliku da uživaju u hranjenju jelena koji žive slobodno u ovom delu Slovenije. Pivopije su uživale u maloj pivnici u selu Olimija, a drugi su uživanje našli na najlepšem golf terenu u Sloveniji. Međutim najveće uživanje je upravo bilo u samom hotelu. Preko 18 različitih sauna, parnih kupatila, đakuzi kada, bogata ponuda nirvana soba, soba sa vodenim krevetima, preko 20 različitih bazena sa masažerima... Sve to je bilo na raspolaganju gostima hotela.

Večernji termini bili su rezervisani za noćno kupanje ili za druženje u klubu "Zafran" u samom hotelu. Jedno veče je bilo rezervisano za večeru u Terme Tuhelj gde su svi uživali u srednjovekovnoj večeri uz tamburicu.

Foto: Mirjana Ristić Damjanović

Pogledajte još