BUDUĆI KUM SPREČEN DA DOĐE NA VENČANJE: Luna Đogani i Marko Miljković odložili svadbu zbog pandemije

Luna Đogani i Marko Miljković odlažu venčanje jer njihov kum Sava Radović zbog korone ne može da dođe u Srbiju.

- Poznati par dogovorio se da ih venča čovek s kojim se Miljković druži još od prvog "Velikog brata", u kojem su zajedno učestvovali. Oni će se izgleda venčati tek pred Lunin porođaj, jer kum Sava živi u Nemačkoj i zbog pandemije korona virusa ne može da dođe u Srbiju - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da se budući mladenci ne nerviraju mnogo zbog toga.

- Marko i Luna su se dogovorili da sačekaju Savu i izgovore sudbonosno „da” onda kada on bude mogao da dođe u Srbiju. Miljković i Radović su mnogo dobri prijatelji i dogovorili su se da se okume. Luna i Marko svakako ne žure sa venčanjem, jer zbog cele situacije sa virusom ne mogu da naprave venčanje kakvo žele.

- Ne žuri im se sa venčanjem jer sada ne mogu da naprave svadbu svojih snova. Ali, s druge strane, ne žele ni da im se beba rodi dok nisu u braku - završava izvor.

Podsetimo, Luna je u poodmakloj trudnoći i skoro ne može ništa da obuče, pa tako nosi samo helanke i trenerke, nema čak ni majice za trudnice. U poslednje vreme je čak i veoma osetljiva, zna da zaplače i bez razloga, a sve vreme provodi u čišćenju, pranju i kuvanju ručkova.

Izvor: Hit/Kurir.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.