Revija četiri dizajnera Fashion Selection

U Ušće Shopping Center-u u prostoru „Space“ na održana je revija na kojoj su svoje najnovije kolekcije za proleće-leto 2011  prikazali Nenad Sekirarski, Marina Ilić, Biljana Milošević i Predrag Đuknić.

Nenad Sekirarski je prestavio publici na 18. Herbafast Fashion Selection-u kolekciju inspirisanu mitskim bićima koja obiluje koloritnim i lepršavim materijalima sa dosta specifičnih ručno rađenih motiva i detalja.

- Forme kroja ističu zavodljivu figuru ženskog tela , a svaka haljina je inspirisana jednim mitskim bićem i kao takva različita od drugih.

Marina Ilić je predstavila svoju prvu kolekciju ‚‚Mis Mi‚‚ koja je skup svih iskustava koja je do sada stekla. Kolekcija je sastavljena od dosta različitih elemenata sa dozom urbanog, elegantnog i futurističkog.

- Svaku haljinu sam posmatrala kao neki drugi umetnički rad, kao i onda sam uklapala neke suprotne elemente i pokušavala da to u kompoziciji izgleda dobro. Sve haljine se međusobno razlikuju i svaka haljina je specifična po nekom elementu.

 Biljanu Milošević je za kolekciju ‚‚Crna mačka beli mačor‚‚ inspiraciju pronašla u crno belim filmovima. Predstavljena kolekcija je zabavna i mladalačka, a preovaladavaju crna i bela boja.

Kolekcijom ‚‚New classic‚‚ Predrag Đuknić je vrati glamur i eleganciju modne klasike u  današnju modu.Modeli su neobičnih krojeva  sa  kombinacijom puno vedrih boja, a stroge linije karakterišu ženu koja ima jasan stav.

- Moje kolekcije su namenjene mladim poslovnim ženama, onima koje su malo smelije , koje vole nešto drugačije, a da je to ipak poslovno. Osobe za koje ja kreiram moraju imati jasan stav o životu i znati tačno šta žele.

Pogledajte još