VIRUS JE OSTAVIO POSLEDICE NA MOJE SRCE: Željko Vasić iskreno o borbi sa koronom

Pevača Željka Vasića nismo dugo videli u medijima, a danas je na K1 televiziji gledaocima otkrio da je u oktobru vodio borbu sa koronom te da je virus ostavio i teže posledice po njegovo zdravlje.

- Dok sam imao virus u oktobru bio sam potpuno zdrav, jedini simptom koji sam imao bio je gubitak čula ukusa i mirisa. Svakako, sa porodicom sam bio u izolaciji. Imao sam jako visok nivo antitela i želeo sam da se vratim normalnom životu i rekreaciji ali shvatio sam da to teško ide jer sam se mnogo umarao. Nakon pregleda saznao sam da patim od postkovid sindroma ili produženog kovida kako ga zovu, te je virus ostavio posledice i na mom srcu, na perikardu. Srećom, oporavio sam se i sada se osećam odlično - rekao je pevač danas u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Sa Aleksandrom Jeftanović i Boškom Jakovljevićem pevač je podelio i podatak koji je sve iznenadio – da je od njegovog velikog hita "Žena kao ti" prošlo više od 20 godina!

- Prošle godine trebalo je da izađe moj novi album s kojim sam želeo da obeležim tačno dve decenije od pesme "Žena kao ti" ali me je korona omela u planovima, kao i većinu mojih kolega. Album je skoro kompletno gotov, ali i dalje čekam neko bolje vreme da publici predstavim nove pesme i da snimim nekoliko spotova - kazao je pevač na K1.

Svoju poslednju pesmu "Ne gubi veru u ljude" kaže da je posvetio supruzi.

- U životu je najvažnije imati osobu koja ti je oslonac. Koja će te kada ne ide potapšati po ramenu. U mom životu ta osoba je moja supruga i stopostotno joj posvećujem reči pesme "Ne gubi veru u ljude" - rekao je Vasić u emisiji "Kec na jedanaest".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.