Ana i Jelena optimisti pred duel sa Slovačkom

BRATISLAVA, 14. aprila 2011. (Beta) - Reprezentativke Srbije u tenisu Ana Ivanović i Jelena Janković rekle su da dobro poznaju igračice iz Slovačke, protiv kojih će u Bratislavi igrati duel Fed kupa.

"Poznajemo slovački tim dovoljno dobro. Igrale smo Ana i ja dosta puta protiv Slovakinja, tako da znamo njihovu igru, kao i one našu. Tu nema tajni", rekla je Jelena Janković na konferenciji za medije pred žreb za mečeve koji će se igrati 16. i 17. aprila u Bratislavi.

Ona je kazala da je teren na kojem je trenirala "malo klizav", ali da će do početka mečeva "uspeti da se navikne na podlogu".

"Želimo da se koncentrišemo na našu igru i odigramo najbolje što umemo", dodala je Jankovićeva.

Ana Ivanović se poslednja priključila reprezentaciji, ali kaže da se oseća "veoma dobro".

"Mislim da imamo velike šanse. U punoj snazi smo i očekujem uspešan vikend, ali sigurno će biti teško pošto protivnice imaju prednost domaćeg terena", ocenila je Ivanovićeva.

Nekada najbolja igračica na svetu posebno je izdvojila Danijelu Hantuhovu i Dominiku Cibulkovu iz slovačkog tima.

"Jelena i ja poznajemo Danijelu i Dominiku dosta dobro. Igrale smo puno puta sa njima u singlu, ali Fed kup mečevi su drugačiji. Ima dosta faktora koji utiču na konačan ishod. Potrebno je da izvučemo iskustvo iz singla i upotrebimo to za ovaj duel", rekla je Ana Ivanović.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.