U KUĆI IMAMO JEDAN NOVČANIK I JEDAN FRIŽIDER: Vladimir Tomović odgovorio na prozivke hejtera (FOTO)

Učesnik brojnih rijaliti programa Vladimir Tomović nedavno je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelio desetominutni snimak sa svog imanja u rodnom Baru i pokazao kako zajedno sa majstorima renovira svoj dom.

Taj video naišao je na, kako bivši zadrugar kaže, podsmeh, te je Tomović odlučio da se obrati svojim fanovima, ali i odgovori na prozivke koje su ga očigledno zabolele.

- Osećam potrebu da vam odgovorim na česte podsmehe i prozivke na račun mojih lajvova na mešalici sa lopatom. Nisam od onih rijaliti učesnika koji zarade novac i potroše ga na skupe automobile i putovanja po belom svetu a da svoju zemlju nisu prošli uzduž i popreko. Nisam od onih rijaliti učesnika koji će na drogu, alkohol i kocku da potroše novac jer te poroke Bogu hvala nemam. Sve što imam ja, ima i moja porodica. Sve što imaju oni imam i ja. Nema veće sreće nego biti u situaciji da pomogneš porodici. Od kada znam za sebe, mi u kući imamo jedan novčanik i jedan frižider. Tako sam učen. Ja za drugačije ne znam. Brat i ja zajedničkim snagama radimo i gradimo imanje naših pradedova. Ne stidim se ni jednog poštenog posla i ponosan sam što imam porodicu, čestite ljude koji su prljali ruke, ali obraz nikada - napisao je Vladimir pokraj fotografija na kojima sportski odeven vredno radi na uređenju svog imanja.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još