SLAVLJE U DUBAIJU: Bogoljub Karić sa suprugom Milankom upriličio glamuroznu žurku povodom 40. rođendana ćerke Nede (FOTO)

Srpski biznismen Bogoljub Karić putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram uputio je emotivnu čestitku ćerki Nedi, povodom njenog 40. rođendana.

Uspešni preduzetnik sa suprugom Milankom za svoju naslednicu upriličio je glamuroznu rođendansku proslavu u Dubaiju, kojoj su prisustvovali brojni članovi ove popularne porodice.

- Na današnji dan pre 40 godina, svet je ugledala naša prva ćerka, Neda. Mala princeza bila je kruna naše velike ljubavi. Neda je uvek bila, kao najstarija, primer mlađim sestrama i bratu, vredna, odgovorna i posvećena u svemu što radi. Danas je ozbiljna i uspešna poslovna žena, veliki oslonac u našoj kompaniji, ali pre svega divna majka i supruga. A da sreća bude još veća Neda i Dejan, naš zet, su nam podarili i dva prelepa unuka, Lazara i Luku. Njihov trud, rad i posvećenost u vaspitanju i obrazovanju dece nas čini ponosnim, jer to je najveće blago. Nedo, želimo ti srećan jubilarni 40. rođendan, da ti svi životni putevi budu otvoreni i sve želje dostižne - napisao je ponosni otac pokraj fotografija nastalih tokom proslave.

Podsetimo, Bogoljub i Milanka tokom skladnog braka pored Nede, dobili još dve ćerke Jelenu i Danicu i sina Nebojšu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bogoljubkaric/Instagram

Pogledajte još