KREĆEMO SA HEMIOTERAPIJOM, NE BRINI: Miljana Kulić u suzama pričala sa majkom Marijom, slomila se kada je ugledala oca Sinišu i sina Željka (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" na rijaliti imanju u Šimanovcima, uplakana Miljana Kulić otišla je u Rajski vrt, gde joj je Drvo mudrosti dozvolilo jedan poziv. Potom je Kulićeva otišla u govornicu, kako bi razgovarala sa majkom Marijom, koja se tokom prethodnih meseci suoačila sa brojnim zdravstvenim problemima, kao i njen suprug Siniša, te su oboje nedavno operisani.

- Mikice, je l' me čuješ? Pa gde si zlato? Jesi dobro? - javila se Marija.

- Mamice, pričaj mi brzo, kakvi su rezultati? - pitala je Marija.

- Dobro smo, sve je završeno, evo i tata je dobro. Evo ga Željkić. Nemoj da plačeš, sve je super, sada smo odlično - govorila je Marija.

- Je l me ne lažeš? Kad ćeš da kreneš sa hemioterapijom? - pitala je Kulićeva.

- Ne lažem. Još je rano, za šest nedelja tek. Nisam jela 15 dana, moram da smršam. Nemoj da brineš, bili smo u najboljim rukama - odgovorila je Marija.

- Željko, evo je mama. Je l' voliš mamu? - pitala je Miljana.

- Budi dobra, pametna kao što jesi, nemoj da se glupiraš, pusti budalaštine, slobodno se opusti, iznosi svoje mišljenje. Nemoj da se sekiraš, sada je odlično, najgore je prošlo. Nemoj da se spremim da dođem na mesec dana, a ti koji su te napadali, nemoj da im dođem. Budi dobra, zlatna si mi. Tata ne može lepo da priča, još se nije oporavio posle operacije. Nemoj da ćutiš nikom, rekao ti je tata - poručila je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.