OKRŠAJ BIVŠIH LJUBAVNIKA: Filip Car brutalno vređao Minu Vrbaški, zadrugarka u besu polomila sto (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Mina Vrbaški ušla je u sukob sa Filipom Carom. Car je u jednom trenutku napustio crni sto i izašao iz kuće, a tamo je sukob nastavio sa Mininim dečkom, Franom Pujasom.

- Volela bi da njega izudaram i da idem napolje! Ako želiš moje sperme, ja ti je ne mogu dati, obrati se ovom malom za to, zašto malom ne daš pi*ke?! Ja sam ti je davao, više ne mogu! - vikao je Car preko stola.

- Bolje ćuti! - rekla mu je Mina.

- Možemo imati normalnu komunikaciju, ali nemoj mi dobacivati. Ti mene vređaš, ti ćeš meni pričati šta ja pričam, budalo jedna! - govorio je Car Franu.

- Ispada kao da ste vas dvoje bili u nekom dogovoru. Smešan si! Mene Paula provocira konstantno. Da si me onda poslušao, sad ne bi bio u ovim go*nima, moraš mozak uključiti - rekao je Fran.

- Ne shvataš ti ništa, ne znaš šta te čeka, tek ćeš shvatiti u kakvim si ti spletkama. Ali će ti biti kasno tada. Samo ti provociraj - nastavljao je Car.

Nakon toga Car je sve vreme ponižavao i upućivao pogrdne reči Mini, te je usledio još jedan obračun u pušionici Bele kuće.

- Pitam te šta sam dobacila? Večeras nisam ništa! - povikala je Mina.

- Evo, još jednom reci! - zapretio je Car, pa je Mina šutnula sto pored njega.

- M'rš kurvo! Koji problem imaš, što sam te j*bao? Je l' opklada problem? - uzvratio je Car.

- Šta ja to pričam o svojoj porodici? - upitala je Mina.

- Bilo je pitanje da se svetiš svojoj majci! Vidiš da mi je tema, ti se smeješ! Svaki dan ću ti j*bati mater! Svaki dan! - provocirao je Car.

- Je l' tebe toliko boli moj osmeh? - shvatila je zadrugarka.

- Ti si prostitutka, paćenica! Ja ne mogu da se zaljubljujem u prostitutke! J*beš se sa 16 godina, tanka je linija između ljubavi i mržnje! TI si htela ovo - vređao je Car.

- Dobro je što se Paula pomerila od tebe, da joj ne praviš ovo isto! Šta si ti pričao za Paulu? Pitaj Đedovića, pitaj nju, Sandru, kako sam ja loše pričala o Franu, kako si pričao o njoj u nekim trenucima, nije bila opasna svađa - rekla je Mina.

- Ispostavilo se i za Taru, i za Sanju, i za mene, i za Alena neke stvari. Za Đedovića si pričala, da si već imala neke dokaze - nastavio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još