PRAVIĆEŠ IVANU OD BLATA, PAO SI SA KONJA NA MAGARCA: Ermina Pašović osula paljbu po Tari i Ša, Simova sve vreme dobacivala! (VIDEO)

Tokom današnje raspodele budžeta Ermine Pašović odlučila je da bude surovo iskrena prema cimerima.

- Maja Marinković takođe dobija mali budžet. Daješ sebi mnogo za pravo, ne je*eš živu silu ni za šta. Neka ti je Aleksandra vratila, jer si jako bezobrazna, nemaš granicu. Ne smatram te krivom u vezi sa Janjušem, jer on očigledno to želi i traži, neka mu - rekla je Ermina.

- Ša dobija srednji budžet. Skontala sam da se mi uopšte ne znamo, da smo samo poznanici, a mislila sam da se znamo dobro.

- Ti si mu bila samo fan - dobacila je Tara Simov.

- Bar ga nisam muvala sa 15 godina. Mislim da je Ša jedan od najlepših momaka ovde, iako ima 40 godina. Jako si talentovan, ali si napravio životnu grešku. Pravićeš Ivanu od blata, pao si sa konja na magarca - nastavila je Ermina.

- Nadica Kamel je slična kao ja, ali mislim da ja nisam toliko kvarna. Baš ću taru i Ša uzeti za primer. Svašta im kažeš, a onda ustaneš i budeš u fazonu "To je za vaše dobro". Prezanimljivo mi je svakako - komentarisala je Ermina Pašović.

- I sad mi je rekao da će me čekati njegov brat! A ja ću kad-tad sesti sa njegovom Ljiljom - rekla je Nadica Zeljković.

- Teodora dobija mali budžet, neverovatno je ono što si uradila Rialdi i Kenanu. Mislim da si ti mini Nadica. Imaš mirnoću koja me plaši, sviđa mi se tvoje učešće, niko te ne može izbaciti iz takta, zaviditim ti na tome - rekla je Ermina.

- Mišel takođe dobija mali budžet. Prema meni nikad nisi bio cicija, znam da je to redak slučaj. Žao mi je zbog svega što preživljavaš ovde - obrazložila je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još