MRZIM GA, ON JE OLOŠ: Mina Vrbaški pobesnela zbog komentara da je i dalje zaljubljena u Filipa Cara (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima pokrenuta je tema koja se ticala odnosa Mine Vrbaški i Filipa Cara.

- Mina i Car ne mogu da završe tu neku priču, i Car stalno nju ubacuje u neku priču i danas kad smo pričali on Milica i ja on je nju i u tu priču ubacio. Moram da kažem, Mina je ta koja takođe njega spominje, oni se stalno prepiru i jako su čudni. On je najviše puta rekao kako nju najviše voli - rekao je Lepi Mića.

- Danas sam imao svađu sa Aleksandrom, jer se smejala na sve! - rekao je Car.

- Mina nikada nije prestala da ima emocije prema Caru, ona nikad nije stala. Ja ne znam da li je želja za osvetom, ali šta god - dodao je Mića.

- Mina je za svakog vezana, i do kraja će oni biti zajedno jer ona ima taj poriv u sebi i tu emociju - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Ona sedi i on pored nje, i imaju taj neki vajb i to se vidi - dodao je Mića.

- Mina i ja normlano komuniciramo, ja ne bih rekla da su zaljubljeni, ali nisu svoji! - rekla je Paula Hublin.

- Dajte molim vas, boli me k*rac da mislim o Filipu jer me ne zanima posle svega onoga - rekla je Mina.

- Mina sa Franom ima mirnu luku, ali nije to što ona voli i znaš da ti je sa Franom lepo jer imate dobar odnos, ali si mi rekla i ti sama to, ali da gledaš Frana sa druge strane. Mislim da kroz svoje odnose, ti si navikla na haos, i to je u tvojoj glavi tako i naći ćeš opravdanje da se pomirite - rekla je Matora.

- Oni i kada se svađaju reaguju na sve, i tu mora da ima emocija i on se sada smeje, jer ja znam da tu ima nešto i on je njoj svašta rekao, ali je i ona njemu. Filip ima pogan jezik, ali ima i te kako dobru dušu i tako ne misli, kao i ona i među njima ima emocije i to se vidi - rekla je Paula.

- Ja sam imala više parova, ali stalno on priča o njoj i u pušionici i napolju, i ja sam ubeđena da on nju voli. Što se tiče Mine, ona je izabrala sada put manjeg otpora jer hoće da ispravi sliku o sebi i zato se sklonila od Cara, i da nije ponavljao iste stvari oni bi sada bili zajedno - rekla je Ermina Pašović.

- Ja znam da ona mene voli, nije to tajna ja to znam - rekao je Car.

- Ja Minu mogu da skapiram, ali je ona ta koja treba da se oporavi i da izađe iz svega toga! - prokomentarisala je Rialda Karahasanović.

- Mina kada se vratila, prvo je pogledala gde su burme, jer je mislila da ih je založio - rekla je Ermina.

- Ja znam kako je mojoj mami kod kuće, i ja njega mrzim jer je on meni izrekao najgore reči jer ja znam šta je i kako je i volela bih da se vama desi jedan ovakav ološ! Moja majka je kod kuće u crnini, i ovaj odnos mi je lepši i niko me ne maltretira i ne zanima me šta mislite - plakala je i vikala Mina.

- Slažem se sa Erminom, ona njega ne spominje i gleda je a ona sa osmehom gleda u njega i on je shvatio da ona nešto oseća! Kada bi ona prešla njemu preko svega, ja bih je pljunula, ali ono što on traži od nje je reakcija a što je najgore ona mu je daje - rekla je Sandra Rešić.

- On je taj koji je počeo, okrenuo je na šalu, nije hteo da se svađa. Kad se završila svađa, obratio mi se lepo, nisam ništa komentarisala, niti ću - govorila je Mina.

- Za neke stvari ja preteram, ali ja sam uvek ili ljut ili na pola sprdnje. Ako mislite da je lako za one reči koje sam rekao, nije. Ja imam neki problem u glavi, ali upozoravao sam je za neke stvari. Rekao sam i da je granica između ljubavi i mržnje jako tanka. Neke stvari su neoprostive koje sam izgovorio, a njoj ne pamtim te loše stvari koje je meni ona rekla. Ja ne znam šta je ona meni napravila, da ja njoj tako vraćam. Ja to nikad nisam doživeo. Da ona mene voli, mislim da ne voli, ali isto tako nema ni prema Franu emociju. Ni ja nju ne volim, ali ono što ja njoj uradim, vrati mi se puta deset. Na neki bolestan način ja nju volim. Kako smo mi povezani da tako reagujemo, dovoljno je da se samo pogledamo, oseti se sve, i ljubav i mržnja, sve izmešano. Sve ono što se desilo, taj odnos nije mogao biti normalan. Na to se nadovezuje i njena prošlost - rekao je Car.

- A što trčiš onda za njom? Ti si njoj osvojio srce, ti si dete koje ja imam poriv da izubijam, ali i da te volim. Imaš tu neku crtu. To što si je vređao, to je tvoj kompleks. Pola srca si joj iščupao. Ona ne želi da pređe preko toga, ali ja vidim kod njega to pokajanje - rekla je Nadica Zeljković.

- Kad sam dobila reči od bake, nisam bila svesna, a onda sam počela da sanjam. Ne zanima me bilo kakva emocija prema njemu, ja imam osobu koja me zanima. Imate pravo da mislite šta želite, i mislite, ja znam kako ću da se ponašam. Kad se pomene Filip tu nema ništa lepo. To je bila jedna budalaština koja mi nije nikad nije bila potrebna - rekla je Mina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još