ISTINA JE DA SMO KUPILI STAN NA DORĆOLU, SELIMO SE: Anastasija Ražnatović otkrila planove za budućnost sa dečkom Đorđem Kuljićem

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović se iz Meksika, gde je trenutno na odmoru sa drugaricama, uključila uživo u jutarnji program televizije "Prva" i govorila o brojnim aktuelnostima iz svog života.

- Ovde je 3 ujutru, tako da izvinite ako budem imala neki lapsus - rekla je na početku uključenja Anastasija voditeljima Marijani Tabaković i Filipu Čukanoviću, koji su pohvalili to što je izuzetno profesionalna, te je ostala budna do kasno u noć kako bi se uključila u njihovu emisiju.

- Na putovanjima ustajem rano, da ne propustim ništa. Svaki dan nam je drugačiji, trudimo se da vidimo što više stvari, tu smo 12 dana, tj. već je prošlo 10, ostajemo još dva dana, večeras smo bile na jednom pravom meksičkom mestu, jednom splavu gde sviraju marijači, jedete meksičku hranu i pijete tekilu, i to preporučujem svima da posete koji dođu u Meksiko, baš je uživanje - otkrila je mlada pevačica.

Anastasija se osvrnula na situaciju sa koronavirusom, te dodala da se pred put vakcinisala i revakcinisala kineskom vakcinom.

- Nose se maske u avionu, u hotelu se unutra nose, u lobiju, u liftu, a napolju ljudi normalno funkcionišu. Ovde je osećaj kao da nema korone, i taj osećaj je vrlo oslobađajući. Osećamo se kao da smo izolovane od cele situacije, niko o tome ne govori, čudno mi je da vidim ljude koji nose maske po ceo dan, biće mi čudno kad se vratim. Vakcinisala sam se i revakcinisala pred Meksiko, posle vakcine sam se osećala skroz normalno. Sada se osećam mnogo bolje, jer kada sam među ljudima nemam frku da li ću se zaraziti, drago mi je da sam to uradila, apelujem na sve ljude da se vakcinišu. Ništa se ne oseti, niti da te pecne, nikakve nus pojave nisam imala, primila sam kinesku vakcinu. Čitala sam dosta o tome pre nego što sam se vakcinisala, imam dosta prijatelja koji su primili i druge vakcine i svi su ok - ispričala je Anastasija.

Ona je nedavno sa dečkom Đorđem Kuljićem kupila stan na Dorćolu, u kojem će otpočeti zajednički život, ali će i dalje redovno posećivati Kuljićev rodni Novi Sad.

- S obzirom na to da je on iz Novog Sada, mi nikad nećemo biti potpuno preseljeni u Beograd. Istina je da smo kupili nekretninu, živećemo malo tamo, malo ovde, ja sam tako živela i do sada, tako da se meni ne menja mnogo, jedino što ću u Beogradu sada biti sa njim, a ne kod kuće. Ja sam i pre toga živela i sa drugaricama i sama, tako da sam se navikla na to da sam se odvojila od porodice - objasnila je pevačica.

Anastasija je otkrila i kakve poslovne planove ima.

- Planiram svašta nešto, ali naučila sam da u ovoj situaciji ne može ništa da se planira, i da treba da se vodim svojim osećajem, da radim kad osećam da tako treba i kad je momenat za to. Snimam pesme, snimila sam dosta pesama, ne znam da li će biti album u skorije vreme, ali biće dosta singlova. Radujem se tome, kada se vratim bacam se i na snimanje spotova.

Mlada pevačica govorila je i o svojoj mami Svetlani Ceci Ražnatović, istakavši da folk zvezda čeka prave pesme za sebe i da se nada da će uskoro ponovo izaći pred publiku.

- Ceca bi najviše volela da ima spreman album i da izađe na Ušće, da opet zapeva. Ali nema pesama, njeni standardi su visoki, što je i razumljivo s obzirom na njenu karijeru, ne želi da snima nešto po svaku cenu, nešto što ona ne oseća - rekla je Anastasija.

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.