VIDIM DA SU VAM ŽIVOTI PRAZNI I NEISPUNJENI: Dragana Mitar oglasila se nakon šokantnih prepiski u kojim je ismevala dečka Đorđa (FOTO)

U javnosti se pojavila prepiska bivše zadrugarke Dragane Mitar u kojoj ona navodno omalovažava svog dečka Đorđa Gajića, i tvrdi da je on loš u krevetu i da je sa njim samo zbog novca.

- Drvo bi me više uzbudilo, žmurim jer imamo sve pored njega - glasila je tada poruka koja je navodno stigla sa njenog naloga na Instagamu.

Nakon ovih šokantnih poruka starleta je odlučila da stane na put hejterima i negativnim komentarima,  te se oglasila putem storija na Instagramu.

Bivša članica grupe "Models" demantovala je sve napise u medijima i istakla da neće dozvoliti da joj bilo ko dira drage ljude.

- Nisam želela da se oglasim, ali moram... Ja sam osoba koja je uvek voljna i može da priča o svemu, ali najviše mrzim kada ljudi to koriste i kada su zli i kada pokušavaju nekom da nameste... Sve što izmišljate, pakujete i podvaljujete vratiće vam se, jer neko to sve vidi. Ja sam dopustila da se*ete po meni, ali nemojte po meni bliskim ljudima. Nema potrebe za tim, a sa druge strane mi je jasno, jer vidim da su vam životi prazni i neispunjeni. Sve što drugima radite vratiće vam se možda i gore... Imajte to u vidu!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još