SAMO JE LUDAČKI SEKS REŠENJE ZA NJU: Marko Janjušević Janjuš ponizio Maju pred zadrugarima, Marinkovićeva podivljala (VIDEO)

Tokom porodičnog sastanka u Beloj kući na imanju u Šimanovcima Marko Janjušević Janjuš se javio za reč. On je poručio zadrugarima da sa njima nema problema, već samo sa Majom Marinković i da se plaši šta će se dalje dešavati.

- I ja se plašim, vidim da se ti plašiš, kad uđeš u crveno... Naravno da je svakome neprijatno da te razdvaja... - ubacila se Nadica Zeljković.

- Da, i ja se bojim za sebe. Ovde izgleda da seks rešava sve, najmirnije je da tako rešavamo odnose... Ona hoće da me otera u zatvor ili bilo gde... Ovde izgleda treba da vodiš ljubav da bi se smirio - nastavio je Janjuš.

- Gledajte vi vaša sr*nja od života, mi ćemo biti do kraja zajedno - dobacila je Maja.

- Samo će jedno biti do kraja ako se nastavi ovako. Ona se samo smiri kad ima seks, pre toga je samo "odgovori, reci, odgovori, reci". Samo je ludački seks rešenje za nju. Čim dobije te stvari, opet krene sa svojim ludilom. Sinoć sam bio u crvenom, mogao sam da ti otkinem glavu, ali nisam - istakao je Marko.

- Ćušnuo si me - dodala je Maja.

- Napolju bi ti neko otkinuo glavu i otkinuće ti glavu... Tebe boli k*rac za honorare, ne j*beš živu silu... Jedan dan ne možeš da iskuliraš da ne grebeš - nastavio je Janjuš.

- Ti si bio bezobrazan prema meni bez razloga - nastavila je ona.

- Nisam bio bez razloga i to nije razlog da me grebeš. Sledeći put ti otkidam glavu! Svaki put ćeš dobiti seks od mene da se smiriš, to je od smirenja - govorio je on.

- P*ši, bre, k*rac. Pop*ši mi k*rac zbog takvog obraćanja - odbrusila je Marinkovićeva.

- Onda te više neću grliti i ljubiti - poručio je Janjuš.

- Onda ćemo se klati do kraja rijalitija - istakla je Maja.

Maja i Janjuš nastavili su svoju raspravu u pušionici.

- Koji tebi ku*ac, pre ovoga si bio normalan? - pitala je Maja.

- Ona zna samo - šta sam sad uradila, pun mi više ku*ac! - govorio je Janjuš.

- Sram te bilo, da me drugi sad ponižavaju zbog tebe - rekla je Maja.

- Vileniš tu, kao da si osvojila Vimbldon se ponašaš. Samo znaš da kmečiš i da plačeš, i da se smeješ podmuklo. Ajde, paljba! Treba da ćutiš, da ne spomeneš jednu reč. Nemaš obraza ni za šta! - vređao je Janjuš.

- Ti ne slušaš ništa, ne može više ovako. Tebi je bitno da uradiš si*se i du*e kad izađeš. Ti se sprdaš? - pitao je Janjuš.

- Šta sam ti uradila? Šta? Boli me ku*ac, ti si prvi pričao neke stvari, znaš za koga. A ti kao sad meni pričaš nešto - vikala je Maja.

- Ćuti bre tu, ti sad možeš jednom da me ogrebeš i da se diskvalifikujem, skloni se! - rekao je Janjuš.

- Što se ponašaš tako prema meni? Nisam se tebi obratila, ti si se umešao! - urlala je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.