ONA JE VRAČARI NOSILA NJEGOVU KOSU: Majka Marka Janjuševića Janjuša očajna zbog sinovljeve veze sa Majom Marinković

Desanka, majka Marka Janjuševića Janjuša dugo nije komentarisala njegovo ušešće u rijalitiju "Zadruga", da bi se nedavno prvi put oglasila ovim povodom, a sada je otkrila da je očajna zbog njegovog odnosa sa Majom Marinković.

- Idem na Ostrog da spasem sina, Maja je njegovu kosu nosila vračari. Ona nam neće preći prag, a ni njeno dete - piše "Svet", a prenose drugi mediji.

Podsetimo, nedavno je i sam Janjuš uživo rekao da ne zna šta se sa njim dešava i da ga odmah vode hodži kako bi skinuo mađiju koju je na njega bacila Maja.

- Imao sam sto žena, ovo nije normalno, ja nisam normalan. Nikad mi se ovako nešto nije desilo, ona je na mene bacila nešto, vodite me kod hodže - vikao je Janjuš hvatajući se za glavu, dok se Maja smeškala.

- Rodila sam lepo dete, a eto šta uradi u tom rijalitiju. Ja ništa od svega što radi ne mogu da prihvatim. Podržavam svoju snaju i unuku. On je pogrešio. Ušao je u taj rijaliti i napravio sebi problem. Iskvariše ga te žene. Sve se lepe za njega ko da nema nijedan drugi muškarac - kazala je nedavno Desanka Janjušević.

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još