Još 7 dana za prijavu na istraživačko putovanje u Japan

  Konkurs se sprovodi u dve faze, koje obuhvataju predselekciju i selekciju. Predselekciju vrši komisija koju formira Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”, a selekciju organizacija EU – Japan Fest. 

Cilj konkursa je podsticanje internacionalizacije kulturne scene Novog Sada, povezivanje lokalnih kulturnih radnika u kulturi i umetnika sa partnerima iz Japana.  

 

Ovo istraživačko putovanje u Japan donosi razvoj projekata saradnje, koji će biti realizovani 2022. godine u okviru projekta „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”. Sa tim u vezi, predlozi projektnih ideja treba da budu uskladusa programskim lukovima i temama projekta „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”, a sve detalje zainteresovani aplikantimogu pronaći na ovomlinku.

Prijave sa pratećom dokumentacijom šalju se na international@ns2021.rs.

Konkurs se sprovodi u dve faze, koje obuhvatajupredselekciju i selekciju. Predselekciju vrši komisija koju formira Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”, a selekciju organizacija EU – Japan Fest.

Konkurs je kontinuirano otvoren, bez definisanog krajnjeg datuma. Selekcija kandidata se vrši periodično, a rezultati selekcije se šalju direktno kandidatima. Rokovi za dostavljanje prijavnih formulara u 2021. godini su: 30. april, 30. jun i 31. avgust.

Više informacija o Javnom konkursu u okviru programa razmene Kizuna, potražite ovde

 

Pogledajte još