OSEĆAM SE SJAJNO, NIŠTA NE BOLI: Svetlana Ceca Ražnatović primila kinesku vakcinu protiv koronavirusa

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prošle godine preležala je koronavirus bez ikakvih posledica. Naime, ona se danas vakcinisala prvom dozom kineske vakcine Sinofarm na Beogradskom sajmu.

Pevačica je danas pred brojnim medijima i zdravstvenim radnicma pozvala sve građane da se vakcinišu kako bi se svi međusobno sačuvali i učinili da Kovid 19 što pre nestane.

- Osećam se sjajno. Osećala sam dužnost prema svima, prema državi i mojim najmilijima. Jedva čekam koncete, jedva čekam da smo zagrljeni, ovo je postalo dosadno, želim da apelujem na sve ljude, ja nisam ljubitelj igala, ali ništa ne boli. Odlučila se za kinesku vakcinu - rekla je folkerka i dodala da je organizacija za vakcinaciju na vrhunskom novou.

- Mislim da smo jedini na svetu koji možemo da biramo vakcinu kojom ćemo se vakcinisati, mi smo imali tu privilegiju. Većina iz mog okruženja su primili kinesku, pa sam se i ja tako odlučila. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada - rekla je Ceca.

Izvor: Nova.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.