PLJUŠTALE UVREDE NA ZADRUGOVIZIJI: Tara Simov i Nenad Aleksić Ša žestoko se posvađali sa Ivom Grgurić! (VIDEO)

Na večerašnjoj "Zadrugoviziji" pod temom "Život je maskenbal" Tara Simov i Nenad Aleksić Ša predstavili su se  pesmom "Crazy in love".

Tara i Ša su vredno radili na koreografiji, nastupu, scenskim kostimima i pevanju, kako bi sve izgledalo na svetskom nivou. Pesmom koja definitivno opisuje njihovu romansu, pokazali su koliko su učvrstili njihov zategnuti odnos, koji je u prethodnom periodu bio pun turbulencija.

Izazovnim pokretima, Tara je sve vreme zavodila Ša, a varnice nisu manjkale ni sa njegove strane. Takođe, reper je odlučio da pokaže u čemu je najbolji, pa je smislio i deo na srpskom, kako bi ceo nastup dodatno začinio. Takođe, Tara se pojavila u donjem vešu, što je odmah privuklo pažnju svih prisutnih.

- Sve smo sje*ali, ali nam je bar stajling dobar! - prokomentarisao je Ša.

- Imamo puškice, a nisam uspela ni svoj rukopis da pročitam - požalila se Tara.

Stručni žiri činili su Iva Grgurić, Katarina Grujić, Sandra Afrika, Tijana Milentijević i Nemanja Đerić Đekson, a Tara i Ša saslušali su sve komentare, savete i utiske.

- Okej ste bili obučeni. Pogrešili ste, ali ste tu da se igrate - rekla je Sandra.

- Ne znam šta da iskomentarišem, zanimljivije mi je da gledam zadrugare tamo. Zašto niste imali vremena da spremite? - pitala je Kaća.

- Uđi u "Zadrugu", pa ćeš videti - odgovorio je reper.

- Tara, smatram da si to mogla bolje, sa pola glasa pevaš - rekla je Tijana.

- Biću objektivna i direktna. Tara, ti znaš da je karma ku*va. Ti si me najviše napadala za moju prošlost, a tvoja sadašnjost nikad gora. Vladimir i Ivana imali su više lajkova i pregleda... Meni je ovaj performans kao i vaša ljubav, nigde ljubavi ili strasti - rekla je Iva.

- Otkud znam šta da komentarišem, svi smo nekada ispali Ša, neko se naučio, a neko neće nikad - komentarisao je i Đekson.

- Tebi je mlohav ku*ac. Crkni, ku*vo - pobesnela je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još