RAJ ZA MUŠKE OČI: Milica Kemez pokazala čime raspolaže (VIDEO)

Nakon "Zadrugovizije" Milica Kemez otišla je da se tušira, a raspoloženi Bora Santana pratio ju je u stopu i sve vreme dežurao u toaletu. Kemezova je ćaskala sa svojim dečkom, pa se u jednom momentu okrenula ka kameri, koja ju je neprestano snimala, i pokazala svoje bujne grudi.

Kada je to primetila, povukla se i sakrila, trudeći se da ne pokaže previše, iako je već bilo kasno za to. Međutim, Bora je bio zaokupiran svojom pobedom na "Zadrugoviziji", pa nije ni primećivao šta se dešava ispred njega.

Iako je bio dobro raspoložen, Santana je uspeo i sinoć da se posvađa sa Milicom, a razlog je bila šolja, koju nije mogao da pronađe.

- Ti si dao nekome, kome si dao? Da li je moguće da svako veče to moraš da radiš? Zbog čaše i šolje mi je*eš majku! Nemoj da me ucenjuješ! Pun mi je ku*ac tvojih šolja i čaša - plakala je Milica.

- Dobro, hajde, lezi. U pravu si - rekao joj je Bora.

Milica i Bora sačekali su da se njihovi cimeri uspavaju, a zatim su počeli da razmenjuju vrele strasti ispod jorgana.

Kako su bili pokriveni, nije poznato šta su tačno radili, ali njihovi pokreti otkrivaju da je možda došlo i do intimnog odnosa, koji je bio suptilniji.

Podsetimo, i Milica i Bora su na sinoćnoj "Zadrugoviziji" osvojili nekoliko nagrada. Bora je sa svojom ekipom osvojio čak tri prve nagrade, dok je Milica sa svojom imala dve, te su i te kako imali razloga za slavlje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još