PRESTANI DA MI PAMETUJEŠ: Luna Đogani i Anabela Atijas u svađi?!

Luna Đogani porodiće se za dva meseca, a kako vreme odmiče sve joj više smetaju saveti okoline, pa je tako imala i svađu sa mamom Anabelom Atijas.

Kako je ispričao Lunin drug za domaće medije, njoj smeta što se stiče utisak da svi više brinu o njenoj trudnoći od nje.

- Dobronamerno joj svi pričaju šta da radi, kako da se ponaša, da se uvek utopli, i tako te neke savete, koji svakako jesu dobri, ali kad evo, već sedam meseci sve to slušaš počne da te nervira. Ili joj ljudi pričaju iz ličnih iskustava šta su i kako radili u trudnoći, ili znaju neke "babske" savete šta je dobro za održavanje trudnoće i za samu bebu i tako svaki dan. Tako je i došlo do toga pre nekli dan kada je Anabela dala Luni dobronameran savet, čak neku i benignu stvar joj je rekla, da bi se Luna razdrala. U fazonu "Prestanite više da mi svi pametujete i evo već pola godine me učite kako šta da radim, vodim računa i samo mi je bitno da mi beba bude zdrava kad se rodi. Naravno da o svemu brinem, pustite me više puna mi je glava" - priča Lunin drug koji je istakao da je Đoganijeva shvatila da nije trebala baš tako burno da odreaguje.

- Anabela je samo kratko prokomentarisala u fazonu: "Lunči, šta sam loše rekla?" i ućutala se, nije želela da produbljuje situaciju. Razume je, pa i ona je tri puta bila u drugom stanju i zna da tad raspoloženje varira. Luna joj se ubrzo izvinila, zagrlila je i poljubila - rekao je izvor.

Izvor: Blic.rs/Svet.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.