LJUBAVI DOŠAO KRAJ: Dragana Mićalović raskinula vezu sa biznismenom Stevanom Purićem

Glumica Dragana Mićalović raskinula je vezu sa biznismenom Stevanom Purićem.

Naime, Dragana i Stevan su stavili tačku na njihovu ljubav, iako se o njihovom zakazivanju venčanja šuškalo još od prošle godine.

Njih dvoje se nisu često pojavljivali zajedno na događajima, dok su informacije o njihovoj romansi ipak dospevale do javnosti.

- Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan propali brak i tri ćerke. Zbog toga je mislio da mu se sreća više neće osmehnuti, te da i ako bude našao neku finu i pristojnu devojku, da će ona teško moći da se izbori sa njegovom prošlošću. Međutim, Dragana ga je prihvatila takvog kakav jeste i baš takvog ga voli. Stevan stalno priča da bi voleo da mu Dragana rodi sina, jer već ima tri ćerke - rekao je izvor blizak Dragani i Stevanu.

Stevan Purić je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana svojevremeno se takmičila u "Zvezdama Granda", a sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić poznata je po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

Podsetimo, Draganu i Stevana upoznao je zajednički prijatelj, nakon čega su otpočeli romansu koju su dugo krili od očiju javnosti.

Izvor: Kurir.rs/Alo.rs/Story.rs
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još