NAJBOLJA SAM MAČKA KOJA JE HODALA OVIM PODNEBLJEM: Jelena Karleuša žestoko odbrusila hejterima koji je kritikuju zbog provokativnog oblačenja

Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram nalogu članak s jednog portala izjavivši da pevačicu i glumicu Dženifer Lopez svi hvale kad deli fotografije na kojima je gola, dok nju redovno osuđuju zbog manjka garderobe.

- Naravno da ste svi licemeri. O tome da sam ja daleko bolja "riba" od Dženifer Lopez i nekih desetak godina mlađa da i ne govorim. Sve strano nam je top, a domaće pljujemo… Ali u kojoj bih ja rupi života bila kad bih slušala šta Balkan ima da mi kaže. Najbolja sam mačka koja je hodala ovim podnebljem. A saglasnost većine mi je bitna koliko i rezultati izbora u Bocvani u Africi! I da, potpuno je nebitno da li imam 20, 30, 40 ili 150 godina… Mene te brojke i ti parametri za seljake ne zanimaju - poručila je ona.

Podsetimo se, Karleuša je u nekoliko navrata ispričala da je oblačenje na sceni i u javnosti ne definiše kao majku i suprugu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još