JE*ALA SI SE SA DRUGIMA I TO NA MOJE OČI: Jovana Tomić Matora optužila Sanju za prostituciju, Stankovićeva doživela nervni slom! (VIDEO)

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do brutalnog okršaja Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, zbog burne prošlosti i tvrdnji koje je izneo Marko Đedović.

- Bila je pokrenuta ta priča, mi smo tada prećutali te stvari, da, Sanja je po svedočenju njene devojke, prostitutka, klasična prostitutka. Takođe se videlo, postoje poruke, Matora zna ko je osoba, u kojima Sanja traži novac za seks. Ja sam video svojim očima. Devojka sa inicijalima, A. K. koja je bila u Nemačkoj i j*bala se za keš, a znamo i ko ih je poslao, u toj prepisci se one dogovaraju kako se obuku i kako da se okanu te jedne devojke, jer je jača starleta od njih! Apsolutno živa istina! Meni je jedna od tih devojaka, od Sanjinih koleginica javila da je uhapšen, ja sam javio novinarki, ona se bavila istraživanjem svega toga, ja sam joj pomogao, koje su Sanjine koleginice meni govorile i pokazivale, gde su išle, sa kim su išle. Sanja poznaje materiju, u sudskoj praksi, ona vrlo vešto to koristi, dokazivajući svoju finoću, da ne postoje svedoci. Način na koji se dokazuje, ljudi iz policije su nam takve stvari govorili, kako se dokazuje prostitucija, to se hvata na delu i da se devojka uhvati ispred sobe sa novčanicama - tvrdio je Marko.

Sanja nije mogla više da se iskontroliše, pa je doživela nervni slom i počela je da gađa Matoru čime je stigla.

- Živela si sa mnom znaš šta si radila, sa kim si bila! - urlala je Matora.

- Šta sam radila, j*bem ti mater? - urlala je Sanja u suzama.

- J*bala si se sa drugima i to na moje oči! Čekala sam te u stanu i govorila sam ti volim te! - uzvratila je Jovana.

Matora i Sanja su nastavili da se brutalno prozivaju, te su iznosili mračne tajne.

- Meni ne trebaju dokazi, nikad neću reći za Sanju da je prostitutka, ali zna šta je radila u vezi i nema potrebe da se ponaša ovako, iako sam to rekla i pričala sa Markom, bolje da prestani! Ti znaš da nemam meru kada me čačkaš! - rekla je Tomićeva.

- Ti znaš sa kakvom sam informacijom ušla ovde, zna policija dobra zbog čega su tvoje slike u supu i zbog čega si bila na praćenju! Znaš dobro šta se u tvom stanu čuvalo! - tvrdila je Stankovićeva.

- To ne postoji u policiji, niko me nije zvao na razgovor informativni, nikad nisam bila izvođenja, ja ti sada kažem ovako, ja te neću tužiti, možeš da pričaš šta hoćeš, uhvapsili su mi druga! A ti vrlo dobro znaš šta si radila u Makedoniji, neka pogledaju u pasoš sa kojim si se fudbalerom j*bala iz reprezentacije, dok si bila u vezi sa mnom - potvrdila je Matora.

- Je l' Ana Korać isto to radila sa mnom, bile smo zajedno u sobi i spavale smo zajedno - upitala je Sanja.

- Nije Ana - tvrdila je Tomićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još