TAJ PERIOD ŽIVOTA JE IZA MENE: Ivica Iliev otkrio da fudbal nije igrao pet godina

Nekadašnji fudbaler, a danas sportski direktor Fudbalskog kluba "Partizan" Ivica Iliev danas je na K1 televiziji kazao da se raduje nastavku sezone i da očekuje pobednički niz.

- Danas igramo protiv "Proletera" i nadam se i očekujem da ćemo nastaviti pobednički niz. Neko bi sada rekao kakav niz kad ste izgubili u derbiju protiv "Zvezde", ali siguran sam da ćemo im se za taj poraz uskoro revanširati - rekao je Iliev u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i dodao:

- Mislim da bi finale Kupa trebalo da se odigra u Beogradu, na jednom od dva najveća stadiona naša dva najveća kluba.

Ivica se osvrnuo i na situaciju u kojoj se već više od godine igraju fudbalski mečevi i izneo nešto drugačije viđenje praznih tribina od drugih fudbalskih radnika.

- Mislim da je to zapravo dobro za igrače. Na teren izlaze s manje tenzije i treme, i zaista daju sve od sebe, pokazuju najbolje. Mislim da će, kada se publika vrati na tribine, biti potreban period prilagođavanja, da se opet naviknu na takvu atmosferu i velika očekivanja navijača - kazao je Iliev.

Na pitanje Aleksandre i Boška da li i koliko često rekreativno igra fudbal, Ivica je rekao da ga - ne igra.

- Možda mi nećete verovati, ali na teren, rekreativno, nisam izašao sigurno četiri ili možda i pet godina. Jednostavno, nakon što sam profesionalno prestao da igram, više nikada nisam poželeo da se vratim na teren. Taj period života je iza mene. Dok sam igrao bio sam veliko dete, uživao sam i radovao se, ali taj period života je iza mene i maksimalno sam posvećen ovom poslu koji sada radim. Ljubav prema "Partizanu" je neizreciva i dajem sve od sebe da pomognem koliko mogu - rekao je nekadašnji fudbaler.

Gledaocima televizije K1 otkrio je i da su mu deca veoma talentovana za sport:

- Sin je u "Partizanovim" bebama i pokazuje veliki talenat, ali ne želim da ga pritiskam očekivanjima i ne forsiram ga. Srećan sam, ali on ima svoj put. Ćerka je nedavno postala prvakinja sveta u paru sa svojom drugaricom, partnerkom u džez baletu.

Autor: Nadlanu.com/T.K
Foto: K1/Promo

Pogledajte još