BLAGI UŽAS: Edis Fetić progovorio o vezi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša! (VIDEO)

Edis Fetić popularnost je stekao tokom ''Zadruge 3'', kada je u rijaliti ušao kao izabranik Dragane Mitar. Sada je u emisiji "Pitam za druga" komentarisao sve aktuelnosti iz ''Zadruge 4'', te odmah u startu opleo po Nenadu Aleksiću Ša i Tari Simov.

- Nije to ni približno mom odnosu, čovek je tri meseca pozdravljao suprugu, slao poljupce, ljubav, sreća, emocije... A, kako čujem, jedva je dočekao da ona nešto uradi, a ona u stvari ništa nije uradila, samo obrisala sa Instagrama prezime. Bez ikakvog razgovora će sad i da se razvede, ne razumem, to je previše detinjasto, a kompletna ta njihova veza je bezveze - priča Fetić.

- Tara je stvarno super devojka, odlična, dok nema nikakvu vezu sa njom. Bila je anđeo dok Mateja nije ušao u vezu sa njom, a kad uđe u vezu pretvara se u đavola... Isto to i sad radi. Čim uđe u vezu histerija, a Ša se baš isprimao - dodao je Edo.

- Ja njega vidim kao osobu koja je bila pod maminim skutama, pa ženinim, a sad opet traži nekog ko će ga voditi kroz život... Ne vidim ja tu muškarca, ni prići muškarcu. Tara njega ne može da vodi, niti on nju može da prati. Blagi užas, a što je najcrnje, oni misle da su napravili dobru stvar, kad ono, međutim - zaključio je Edis.

Izvor: Pink.rs
Foto: edo_fetic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.