SMEĆE JEFTINO, NIKADA NE BIH PRETIO SVOJOJ ŽENI POLICIJOM I ZATVOROM: Vuk Mob odgovorio na žestoke uvrede Nenada Aleksića Ša (FOTO)

Nakon što je pre nekoliko dana svojim gostovanjem na žurki u "Zadruzi", podigao veliku prašinu, oglasio se i bivši zadrugar, reper Vuk Mob.

On je ovom prilikom na svom Instagramu osuo paljbu po svom kolegi i bivšem cimeru Nenadu Aleksiću Ša.

- Nije neka tajna da se već dva dana od žurke kontastantno priča o meni u negativnom kontekstu u Beloj kući i verujte mi - ne dotiče me ni 1%. Ovaj jazavac, tobogan Ša, koji je zahtevao da se ja kaznim zbog iznošenja svog mišljenja, će kada izađe shvatiti jedno - Mene mogu kazniti nedeljnim, mesečnim, godišnjim honorarom, ali ja nikada neću izgubiti obraz, neću izdati ženu koju volim više od života i niada, ali nikada mi pare neće predstavljati prioritet u životu. I nikada ne bih pretio svojoj ženi policijom i zatvorom, da mi ne bi uzela pare sa računa. Smeće jeftino! A razlog moje agresije prema laganom je to što je on sa Tarom pravio priču između Paule i mene, da bi svoja g*vna sakrio pod tepih, misleći da to tako može. Ali, karma je čudo! - napisao je Vuk na svom Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: iamvukmob/Instagram

Pogledajte još