Najbogatija ponuda, najveći limiti u MerkurXtipu

Najbogatija ponuda i sigurna isplata odvajaju MerkurXtip od konkurencije i zato smo za kratko vreme došli među vodeće priređivače igara na sreću na našim prostorima. Segmenti kladionice i klađenja uživo među najvećim su prioretetima naše kompanije, zato su tu stručni ljudi koji se ozbiljno bave svojim poslom, a osnovni cilj je da se našim igračima pruži mogućnost klađenja na gotovo sve što požele i da se igraju sa nama na obostrano zadovoljstvo.

Svi najznačajniji događaji, u vodećim ligama, ali i onim nižim, u gotovo svim sportovima u našoj su ponudi. Konačan ishod, golovi, prelazi, duple šanse, sve varijante kombinacija, tačan rezultat, samo deo je naše bogate ponude i to samo za fudbal koji je ipak sport broj jedan.

Sreću i znanje svi naši igrači mogu da okušaju klađenjem na fudbal, košarku, tenis, hokej na ledu, američki fudbal, odbojku, rukomet, ragbi, futsal, snuker, mma, formulu 1, moto GP pa čak na stoni tenis i kriket! Ukoliko takva ponuda nije dovoljna, nudimo mnogobrojne specijale koji nas neretko ističu od konkurencije.

Nešto što nas definitivno odvaja od konkurencije jeste ponuda za košarku. Dueli strelaca iz NBA, Evrolige ili ABA-lige. Pružamo veliku šansu specijalizovano košarkaškim znalcima da tipuju na broj poena, skokova, asistencija i još mnogo toga. Najaktuelnija ponuda su zbirovi performansi za određene igrače iz Evrolige, a biće u ponudi i za završnicu NBA lige. Naši kvoteri će dati granicu, a na našim igračima je da pogode hoće li zbir poena, skokova i asistencija pojedinca otići ispod ili iznad ponuđenog. Tu je i pogađanje manje ili više od granice ukupnog indeksa košarkaša, a ne spavamo mirno smišljajući kako da dopunimo ponudu i pojačamo mogućnosti za dobitak svim ljubiteljima košarke.

Možemo da tvrdimo da sve navedeno svrstavaju MerkurXtip ponudu u sam kladioničarski vrh. Kombinacijom najšire ponude opklada i odličnih kvota, smeštenih u prvoklasan ambijent po meri najzahtevnijih igrača, kladionica MerkurXtip odlučna je da na tom vrhu ostane najbolji mogući izbor.

Pored kvota za standardnu ponudu, postoji i zasebna, specijalna ponuda sa vrhunskim kvotama za određene fudbalske utakmice. U ponudi su i kvote za fanove Fantasy Premier lige, te klađenje na nekog izabranog igrača ili duel igrača koje imate u svom Fantasy timu samo će pojačati doživljaj.

Za ljubitelje brzine spremna je ponuda iz Formule1 i MotoGP šampionata. Vozači, dueli vozača, takmičenje konstruktora i sve ono što može da pojača doživljaj praćena omiljenih sportista na dva ili četiri točka nudi MerkurXtip.

Pred nama je užareno sportsko leto, očekuje nas Evropsko prvenstvo u fudbalu, Liga nacija i Evrppsko prvenstvo u odbojci, najveći teniski turniri Vimbldon i Rolan garos, te bezbroj turnira, velikih svetskih sportskih događaja i ponuda za svaki meč biće u MerkurXtipu, kako u lokalima, tako i na platformi.

Naš sajt je specijalno dizajniran da olakša kretanje i snalaženje svakome, bez obzira na nivo upućenosti u korišćenje novih tehnologija. Kompletna ponuda je na našem sajtu, segment uživo klađenja je pristupačan za korisnike, a svakog dana je u ponudi nekoliko stotina sportskih događaja.

Ono što MerkurXtip može da obeća je konstantno širenje ponude, svetske novitete, a svi oni koji žele neograničeno sportsko uživanje, najviše informacija o novostima moći će da nađu putem društvenih mreža i našeg sajta.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još