PRAZNICI U PRIRODI: Zvezde savetuju četiri znaka da umesto na putovanje odu na piknik

Kako provesti praznike? Mnogima je prethodni period bio težak, pa je najbolje da se odmorite i sakupite snagu za dalje. Zvezde savetuju četiri znaka da umesto na putovanje odu na piknik.

Bik

Ako neko veruje u čaroliju porodice, prijatelja onda ste to vi! Predstojeće praznike provedite u krugu porodice i sa prijateljima. Vi uživate da ugostite i volite da spremate najukusnije specijalitete u domu. Ove praznike iskoristite da se napunite pozitivnom energijom i potrudite se da se i odmorite. Prijatelji, porodica, lepa klopa, uživanje u prirodi je nešto što vas čini srećnim.

Devica

Vreme je za opuštanje i zabavu u domu. Imali ste malo naporniji mesec i sada je idealno vreme da se opustite i radite ono što vama prija. Odaberite nekoliko prijatelja, porodica će biti prisutna i pokušajte da se maksimalno opustite u praznicima.

Vaga

Potreban vam je san i da napunite baterije. Ove praznike provedite kada se dobro naspavate sa vama dragim ljudima. Priroda je uvek odličan izbor kada ste vi u pitanju. Organizujte piknik, ponesite flašu pitkog vina i vaše opuštanje može da počne.

Jarac

Posao vam je bio u fokusu poslednjih nekoliko meseci. Veoma ste se potrošili i niste provodili vreme sa porodicom. Sada želite da im se posvetite, ali vam nedostaje snage. Ovog puta ne preuzimajte sve na sebe već organizujte ručak u obližnjem restoranu i okupite porodicu.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još