POTAJNO SE NADA: Ana Rajković otkrila da priželjkuje život u blizini mora

Ana Rajković, supruga našeg golmana Predraga Rajkovića, uključila se danas iz Remsa u Francuskoj u program televizije K1 i otkrila da je postala preduzetnica. Naime, lepa Ana pokrenula je brend kvalitetne dečje obuće koje kako kaže nema u našoj zemlji.

- U Francuskoj uživam, jer u Beogradu uvek jurim i žurim. Moja mama kaže da sam veoma talentovana da sebi napravim haos i gužvu u životu, pa sam u skladu sa tim nedavno pokrenula brend obuće za decu, nešto potpuno inovativno na našem tržištu. Želim da uz atraktivan dizajn ta obuća bude i veoma kvalitetna - istakla je Ana u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i dodala:

Garantujem da će svaki par dugo trajati, a verujem i da će svaka mama svom detetu moći da priušti patofne koje su prve u ponudi. Njihova cena je 40 evra.

Supruga našeg fudbalera u emisiju se uključila sa mlađim sinom Tadijom kojeg je držala u naručju i kazala da je nedavno napunio šest meseci.

- Stariji sin Relja je trenutno u vrtiću. Vodim veoma miran život u Remsu. Inače, ovde je i dalje "lockdown" ali ja verujte to i ne primećujem jer sam stalno sa decom i uživamo napolju, u parku. Rade samo prehrambene prodavnice, apoteke i pojedini privatni vrtići i škole - rekla je Ana.

Na "šuškanja" da je Predrag dobio nekoliko ponuda za nastavak karijere i preseljenje u drugi grad, Ana odgovara sa smeškom:

- Dobili smo hiljadu poruka sa pitanjima gde idemo. To će naravno biti onaj klub za koji Predrag proceni da mu daje najviše prilike da igra i napreduje u karijeri, a ja se potajno nadam da će to biti neko mesto na moru - rekla je Ana Aleksandri i Bošku.

Jutros je bila vredna i uveliko ofarbala jaja pre nego se uključila u emisiju "Kec na jedanaest" i kazala da u tome uživa.

- Dok su deca još mala mogu da se igram i farbam ih onako kako ja volim. Kupila sam silne perlice i zlatne listiće, ali od naredne godine verujem da će to biti samo sličice koje sinovi odaberu. Predrag uvek ima utakmicu na Uskrs, a nas troje ćemo uživati kod kuće - rekla je Ana na K1.

Autor: Nadlanu.com/T.K
Foto: K1/Promo

Pogledajte još