FOLIRANT, LAŽOV, PSIHOPATA: Ermina Pašović oplela po Jovani Ljubisavljević i otkrila da je misica emotivno ucenjivala Stefana Karića! (VIDEO)

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka", pušten je razgovor između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, i rasprave zbog uvreda koje joj je uputio.

Na samom početku skočila je Milica Kemez, koja je govorila Jovani da ustane i kaže da ga voli, a ljuta je bila jer je govorila za nju na ružan način.

- Ti ćeš meni da govoriš šta ja da kažem. Rekla sam da na možeš da porediš tvoj odnos sa mojim. A kad bih pričala stvarno, ne bi mogla da spavaš - rekla je Jovana.

- Prva je ona meni rekla, ti to isto radiš, ponižavaš se. Stefan i Bora su egal po psovkama. Opisala si moju vezu, Majinu, svačiju, samo svoju ne. Ona se predstavlja ovde kao mis univerzuma - govorila je Milica.

- Sram da te bude. Ne opravdavam se, ali ne mogu da budem na nivou sa Borom. Nemojte da se brinete kako ja psujem, gledajte vas. A ona sad što nije opsovala do sad, čim opsuje, sad je najgora - rekao je Karić.

- Ja ću komentarisati klip, ona je ovde molila Karića da joj kaže da je voli. A ona je folirant, ona kaže nije lažov, a uporno i dalje laže. Lagala je na klipu da nije gledala Anđela, jako je bolesna, ne možeš da podneseš ovo, psihopata si. Rekla je - molim te, budi sa mnom - rekla je Ermina Pašović.

- Nisam to rekla, daj budaletino - rekla je Jovana.

- Nije rekla, bilo je pitanje gledaoca - dodao je Marko Đedović.

- Nije rekla, ja znam kako bih reagovao - rekao je Karić.

- To je emotivno ucenjivanje, ona ima problem, ona sumnja - nastavila je Ermina.

- Ova gospođa sa polumozgom, bezobrazna je, zla, hoće da preokrene u svoju korist priču, lider budala, ja sa njom neću da pričam - rekla je Jovana.

- Evo sad ću ti reći - Volim te! - rekao je Karić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još