USPOMENE U GRADU MOG RANOG DETINJSTVA: Vesna Dedić prošetala kroz Trebinje (FOTO)

Novinarka Vesna Dedić posetila je rodni kraj u kom je odrasla i odlučila da sa fanovima na popularnoj mreži Instagram podeli delić svoje prošlosti.

Na putu do Trebinja, voditeljka je obišla najveći nacionalni park u Bosni i Hercegovini - "Sutjesku", a zatim se uslikala ispred monumentalnog spomenika poginulih partizanskih boraca.

Kada je stigla na odredište, objavila je video snimak sa mosta i prisetila se uspomene koja ju je vratila u bezbrižno detinjstvo:

- Polazak u vrtić, u osnovnu školu. Mama i tata mladi, brat nemiran, kolači ispod platana. Nedeljom sendviči i u Dubrovnik. Uspomene u gradu mog ranog detinjstva.

Harizmatična pedesettrogodišnjakinja prošetala se do Hercegovačke Gračanice u kojoj se nalazi grob Jovana Dučića, a koja je izgrađena po želji čuvenog pesnika.

U Starom gradu, Dedićeva je posetila svoju osnovnu školu, a koja je sada Muzej Hercegovine. U narednoj objavi na popularnoj platformi, Vesna se uslikala ispred "Anđelkine kapije", iste one gde je snimana serija "Ranjeni orao" u kojoj glumi Sloboda Mićalović, a zatim i označila glumicu u fotografiji.

Na kraju, pozirajući s osmehom na licu, na istom mestu gde se njena majka Hercegovka slikala, književnica je napisala da nikad neće biti ni lepa ni elegantna kao što je Branka bila dok ju je kao malenu devojčicu za ruku u školu vodila.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: dedicvesna/Instagram

Pogledajte još