BIOSKOP KOMBANK DVORANE RADI I TOKOM PRAZNIKA. NA REPERTOARU OSKAROVCI "DUŠA" I "JOŠ JEDNA TURA", TRILER GAJA RIČIJA "DANI GNEVA", "NIKO", "SUPERDEEP"

FILMSKA PRIČA U KOMBANK DVORANI NASTAVLJA SE I TOKOM PRAZNIČNIH DANA

VRATA MULTIPLEKSA OTVORENA POSETIOCIMA NA VELIKI PETAK OD
12-17H , KAO I 01.03.04. MAJA OD 10-22H

Ljubitelji kinematografije moći će da uživaju i tokom praznika u najnovijim filmskim ostvarenjima u bioskopu Kombank Dvorane. Naime, multipleks u centru grada radiće tokom praznika, osim u nedelju 02. maja, na dan Uskrsa. Tako će vrata i blagajna  Kombank Dvorane za posetioce biti otvoreni, sutra, u petak 30.aprila od 12 do 17h, kao i o1.03. i 04. maja od 10 do 22h.

Na repertoaru Kombank Dvorane naći će se najnovija ostvarenja američke, ali i evropske kinematografije, a neka od njih repertoar krase već nekoliko nedelja unazad. Radi velikog interesovanja, filmska publika će moći da pogleda treću nedelju za redom ostvarenje švedsko-danske koprodukcije JOŠ JEDNA TURA, koji je pre samo tri dana trijumfovao Oskarom za najbolji međunarodni film. Inače ovaj višestruki dobitnik nagrada, među kojima je i nagrada BAFTA, dolazi od reditelja Tomasa Vinterberga koji je glavnu ulogu poverio Madsu Mikelsenu, izazvao je oduševljenje među ovdašnjom publikom.

Istovremeno, porodični film DUŠA , koji je ovenčan Oskarom za najbolji animirani film, ostaje na repertoaru koji krasi nedeljama unazad. Među novitetima je i ruski naučni film SUPERDEEP, u kom glavnu ulogu tumači naša glumica Milena Radulović. Ovaj ruski blokbaster, takođe je za kratko vreme privoleo obožavaoce naučne tematike, sa elementima trilera i horora.

RAJA I POSLEDNJI ZMAJ, najnoviji biser DIZNI kraljevstva zablistao je pre samo nedelju dana na repertoaru bioskopa, a publiku će animirati i tokom navedenih dana praznika. Film za celu porodicu iako tek započeo bioskopski život, po dosadašnjem interesovanju publike, čini se da  obećava "dug vek" na velikom platnu.

Među ostalim ostvarenjima tu su i GODZILA PROTIV KONGA, koji je posebno privukao ljubitelje naučne fantastike, ali i filmovi DANI GNEVA od reditelja Gaja Ričija sa Džejsonom Stejtamom u glavnoj ulozi, kao i akciona drama NIKO.

ZA CEO PRAZNIČNI REPERTOAR POSETITE 
Kombank Dvorana - Repertoar

Pogledajte još