PLAŠIM SE OSUDA: Sanja Stanković u suzama pričala o burnom odnosu sa bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima Sanja Stanković razgovarala je sa Darkom Tanasijevićem i prokomentarisala brutalan sukob sa bivšom devojkom, Jovanom Tomić Matorom.

- Ovo je moje najgore učešće do sada, mnogo sam grešaka napravila, plašim se i da izađem napolje. Plašim se osude mojih prijatelja i okoline, naročito zbog ovoga sa Matorom. Nisam ni očekivala da ću u njenim očima ispasti baš kao i njene bivše devojke. I sad mi je prokomentarisala: "Nisam ni očekivala da će mene zvati na intervju". Kao da sam ja ispala žrtva. Ne znam zašto udara u moje najbolnije tačke - počela je Sanja kroz suze.

- Ja sam njoj samo rekla da je ološ i psihopata, ništa više. Ona mene sedam meseci vređa. Ja sam sedam meseci trpela, a sada sam pukla. Kad pljujem po njoj, pljujem po sebi, jer je ona bila moj izbor. Moji drugari su bili zgroženi. Ovde više gotive Matoru nego mene. Odvratno je i ružno da pljuješ po nekome sa kim si delio sve, kog si voleo. Ja nikad nisam skočila prva da je uvredim, ona je vređala i Anđela i mene, pa Filipa i mene. Naša svađa je eskalirala kada je Filip hteo da postavi za potrčke Jovanu i mene. Filip se, kao, kaje što je bio sa mnom. Prvo nas je razdvojio, a onda je kao želeo da nas spoji. Posle toga se naljutila na mene. Što se Cara tiče, mislim da je on opsednut Minom. Mina i ja ćemo završiti na sudu, ali ko god se oseća loše... Devojka se tada raspadala i ljudski je zagrliti nekoga kome je teško, ja sam bila tu i zagrlila je, nisam znala tada o čemu se radi. Matora je sad ispala ista ili gora od Cara. Ona više ne može da smisli Filipa, sad kad je Anđelo otišao, on joj je rak-rana. Čak mi je ljubomorisala i zbog Đeksona koji mi je dobacio nešto. A ja njoj nisam zamerila njen poljubac sa Sandrom Rešić, i da mi je zasmetalo, nisam imala prava da zamerim bilo šta. Sandra me je više iznenadila što je pristala na sve to. Matora je njoj gurnula jezik do grla, a Sandra je uzvratila. Nikada nisam primetila nešto između njih dve, nikakve varnice, ali sam videla češkanje i to. Možda ne želim da gledam tim očima da postoji nešto između njih dve, jer su mi uvek bile drugarice. Da je drugačije, samo bih se naljutila što mi niko ništa nije rekao, Sandra je uvek bila tu da mi da neki dobar savet, nju sam zgotivila od samog početka - nastavila je Sanja.

Stankovićeva je prokomentarisala i ljubavnu vezu Nenada Aleksića Ša sa Tarom Simov, kao i njegov razvod od supruge Ivane.

- Moje mišljenje je da Vlada i Ivana nisu u vezi, Ša i Ivana ne mogu biti isto, jer je on napravio goru stvar, ovde će se i razvesti. Počeo je da se pere nakon te informacije za Vladu. On pljuje sad po Ivani, a gde je ona Ivana od pre par meseci? Ša je postao nenormalan, on je Taru danas napu*io zato što je sela pored mene. Tara je, u suštini, klinka, meni taj njihov odnos nije normalan - završila je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.