MENI JE OVO ISPUNILO SRCE: Tanju Savić sinovi Maksim i Đorđe obradovali porukom za Uskrs (FOTO)

Popularna pevačica Tanja Savić već duže od godinu dana razdvojena je od sinova Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja i pristanka odeveo u Australiju.

Folk zvezda tokom prethodnih meseci više puta je govorila o problemima u braku koje je imala sa još uvek zakonitim suprugom, sa kojim sada vodi borbu za starateljstvo nad sinovima.

I veliki hrišćanski praznik - Vaskrs, zvezda "Granda" provela je daleko od svojih naslednika, ali ju je njihova poruka na ovaj dan raznežila i obradovala.

Naime, atraktivna crnka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju poruke koju su joj mališani poslali, a u kojoj je na engleskom jeziku pisalo:

- Ti si najbolja mama.

Svojim fanovima Savićeva je otkrila koliko ju je to usrećilo i uputila vaskšnju čestitku.

- Meni je ovo ispunilo srce danas. Neka vas sve dragi Gospod čuva. Volite se ljudi. Jer mržnja nije od Boga. Hristos Voskrese. Srećan Uskrs - napisala je pevačica.

Nakon Tanjine objave usledili su komentari fanova koji su joj uputili reči podrške i izrazili nadu da će muzička zvezda uskoro biti sa svojim sinovima.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još