PRVI DUŠANOV USKRS: Ivana Nešović otkrila kako se snalazi u ulozi majke

Nekadašnja odbojkašica Ivana Nešović pre tri nedelje postala je majka i na svet donela sina Dušana, a danas se uključila u program televizije K1 i otkrila kako se snalazi kao novopečena majka.

- Prošle noći gotovo da nismo spavali jer su bebu mučili grčevi, pa sada njih dvojica spavaju, a ja sam na televiziji iako je ideja bila da se javimo svo troje. Sin se zove Dušan ali toliko je mali da mi to ime sada zvuči rogobatno pa ga zovem beba. Inače, ne mogu još ni da se naviknem da me oslovljavaju sa majka. Valjda mi treba vremena da se naviknem – rekla je odbojkašica na K1 televiziji.

 

Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću kazala je i da rado pomaže našim mladim odbojkašicama savetima i kontaktima sa inostranim klubovima i trenerima.

- Neću biti menadžer niti sam to sada, iako suštinski povezujem ljude. Od toga ne zarađujem već pomognem kada mogu, a u budućnosti želim da se posvetim tome da nam deca ne budu gojazna. I to će biti moj doprinos kao obrazovanog nutricioniste – rekla je Ivana na K1.

Podsetimo, Ivana je juče raznežila pratioce na Instagramu slikama naslednika Dušana kojem je ovo prvi Uskrs. Ona je stavila crveno jaje u ruku mališana i zabeležila preslatke trenutke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Nesovic (@nesovicivana)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nesovicivana/Instagram

Pogledajte još