OKRŠAJ U SOBI ZA REHABILITACIJU: Maja Marinković i Janjuš se ne smiruju, nakon njegovog obećanja da će raskinuti (VIDEO)

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš u sobi za rehabilitaciju na rijaliti imanju u Šimanovcima nastavili su svađu koju su započeli prošle noći tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Naime, Janjuš se tada zakleo u oba brata da neće imati ništa sa Majom i stavio tačku na njihovu vezu. Međutim, Maja to nije prihvatila i rekla mu je da od toga nema ništa. Njih dvoje su svađu nastavili u ovog jutra u krevetu, pa je Maja konstanto tražila objašnjenje od Janjuša zašto se tako ponaša prema njoj.

- Ti si smrad, a ja ću ti je*ati mamu, us*aću ti se u život. Ovde si bez mene neko i ništa. Ne bi se ti usudio uradiš nešto što bi meni smetalo - rekla je Maja.

- Budiš u meni još veći bol u ku*cu, nemoj da me grebeš Majo - rekao je Janjuš.

- Usudi se, ima da vidiš. Odvratan si čovek, najodvratniji, ima da vidiš šta ću ti uraditi. Koliki si ti smrad - govorila je Maja kroz suze.

- Ajde nemoj da plaćeš - rekao je Janjuš i brisao Maji suze.

- Jesu ti od gline radili ove obrve, reci mi je l' to glinom rade - govorio je Janjuš.

U jednom trenutki Janjuš je pokušao da napusti rahabilitaciju, međutim Maja mu to nije dozvoljavala i počela je da ga grebe.

- Skloni se da izađem - rekao je Januš.

- E neću, ostani tu - vikala je Maja i grebala Janjuša.

- Ne grebi me - vikao je Janjuš kada je ušlo obezbeđenje da ih razdvoji.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.