I TATA I JA ŽELIMO DA SVE ŠTO RADIMO BUDE - SAVRŠENO: Mina Joksimović iskreno o velikom uspehu pesme "Run Away"

Povodom velikog uspeha pesme "Run Away" Mina Joksimović uključila se danas iz Valjeva u emisiju "Kec na jedanaest" i najavila da ćemo njenu muziku u bliskoj budućnosti tek slušati.

- Sve što se sada dešava i veliki uspeh pesme "Run Away" nisu slučajni, jer iza svega stoji moje dugogodišnje muzičko obrazovanje, ali svakako da ovakav odjek nisam očekivala. Završila sam osnovnu i srednju muzičku školu, i studije se bliže kraju, a već nekoliko godina sam u kontaktu sa inostranim producentima koji znaju za moj rad i dopada im se - rekla je Mina na K1 televiziji.

- Kontaktirao me je producent iz Poljske i poslao mi aranžman za pesmu "Run Away", a ja sam napisala tekst i otpevala je.

Mina kaže da je u studiju dok je snimala pesmu bio i njen otac Željko Joksimović čije joj je mišljenje veoma važno.

- I tata i ja želimo da sve uvek bude savršeno i kada sam otpevala pesmu oboje smo bili zadovoljni. Što bi se reklo – on je aminovao da je baš kako treba. On i mama su moja najveća podrška – rekla je Mina Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću.

Kako kaže mlada umetnica, ona već duže vremena aktivno komponuje muziku i plan joj je da se posveti našoj, domaćoj muzici.

- Nadam se da ćete uskoro čuti sve na čemu sam radila jer je muzika ono čime želim da se bavim. Presrećna sam zbog pesme "Run Away" i divan je to osećaj kada vam kažu da jedna od 150 pesama u Rusiji dobije tako visoku ocenu, ali pesma sada ima svoj put, a moji planovi su vezani za našu zemlju - poručila je Mina Joksimović.

Pesma "Run Away" pravi je hit u Rusiji, Poljskoj, baltičkoj i skandinavskim zemljama u kojima vlada top-listama na radijskim stanicama, ali se "vrti" i na TV kanalima.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: minajokssimovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.