PET ŽENSKIH TAJNI: Uz malo dodatnog truda rasplamsajte strasti u spavaćoj sobi

Seks je zabavna aktivnost za oba partnera, iako strast ponekad zahteva malo domišljatosti i dodatnog seksepila... Žene poseduju određene veštine i znanja kako muškarca da dovedu do ludila, a u nastavku saznajte šta je u pitanju.

Ako želite da rasplamsate strasti, saznajte kako:

1. TAJNA: CRNE TANGE

Provereno je da muškarci crnu boju veša povezuju sa željom. Čipkast crni veš je zanimljiv dodatak crnoj haljini. Kada otkrije šta se skriva ispod haljine, nećete moći da ga se rešite.

2. TAJNA: KOSA

Ako imate dugu kosu, poigrajte se njome. Muškarce izuzetno privlači duga i bujna kosa, a još ako se poigravate s njom tokom razgovora, male su šanse da će vas ostaviti na miru!

3. TAJNA: CRVENA BOJA

Crvena boja simbolizuje strast! Crvena haljina, cipele ili neki drugi dodatak u toj boji, izludeće svakog muškarca! Verovatno bi im se svideo i seksi crveni ruž, mada pripazite s količinama, jer muškarci vole da ga vide, ne i da ga okuse.

4. TAJNA: CRNI BODI

Bodi je izuzetno prijatan i praktičan, a može da posluži i kao seksi odevni predmet! Crni, svileni ili čipkasti bodi uz crne tange, izludeće vašeg muškarca!

5. TAJNA: VISOKE POTPETICE

Postoji li jače oružje od visokih potpetica? Teško... Dobra vest je da ih muškarci obožavaju, a žene jednako tako vole da ih imaju na nogama. Prošetajte pored njega u visokim potpeticama i on će vam se zahvaliti na primeren način.

Izvor: Ordinacija.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još