U ČIJEM DRUŠTVU ĆETE SE NAJVIŠE SMEJATI: Koliko svaki znak Zodijaka ima smisla za humor?

Svaki horoskopski znak duhovit je na svoj način. Ipak, postoje oni koji su uvek spremni za šalu na tuđ ili svoj račun.

Ovan

On je jedan od najduhovitijih znakova horoskopa. Uvek je spreman za šalu, uvek ima inspiraciju kako da popravi raspoloženje u društvu. Ponekad, zbog vladajućeg Marsa može i da pretera u tome. Naizgled voli šalu i na svoj račun, ali ne dirajte u njegovu muževnost, jer tu je ranjiv. Pokušaće to da sakrije, ali istina se često vidi na njegovom licu.

Bik

Bik kao jedan dobroćudni znak, koji voli sve što je lepo, ukusno, i naravno zabavu i humor. On se iskreno smeje, iza njegovih šala nema loših namera. Sve je samo zbog smeha, opuštanja i uživanja.

Blizanci

Jedan vedar duh i komunikativan znak. On je najviše spreman na šalu na svoj račun. Voli da sluša i komentariše sve duhovite priče. Po svojoj prirodi je zauvek dete, jednostavno traži nešto duhovito u svemu, pa nekad čak i u problemima.

Rak

Jedan od emotivnih i vodenih znakova voli šalu, ali na jedan specifičan način, s merom, jer je Mesec vrlo promenljiv, pa sve zavisi od raspoloženja. Ne dirajte njegovu majku i porodicu.

Lav

On je kralj, on može sve, ali ne i njegov ego. Njegov urođeni talent za uspeh i postizanje visokih ciljeva nisu za šalu. Smatraju da jedino oni mogu da kritikuju vodeće ljude u državi, jer ih samo oni razumeju, zato što znaju šta je uspeh.

Devica

Odmah ćete pomisliti da oni ne znaju za šalu. Mnogi zbog toga i misle da su Device dosadne. Nije tako. To je jedan intelektualan znak kojem su potrebni vreme i određene teme za šalu i smeh. Na poslu su veoma duhoviti jer je to mesto gde su oni na svom terenu.

Vaga

Prefinjena Vaga je veoma duhovita, verovali ili ne. Voli čak i šalu na svoj račun, samo da ne bude neumesna i bez stila. Sve osim ljubavi pogodno je za šalu. Ljubav je za Vagu suviše ozbiljna i važna da bi se time šalili. Umerenost pre svega, da druga strana slučajno ne ostane povređena.

Škorpija

Crni humor, vicevi i psovke karakteristike su ovog znaka. To njima stoji, ne deluje neukusno, jer oni poznaju tamnu stranu svega što postoji. Uvek su spremni na šalu i na svoj i na tuđi račun. A seks? To je tema koju oni najbolje poznaju.

Strelac

Duhoviti Strelac! Oni su veseli, optimističnog duha i humor je nešto bez čega ne mogu. Njihova duhovitost je uvek otvorena, vesela, okrenuta optimizmu, veselim i vedrim temama.

Jarac

Jarac ćuti, ali kad progovori, dobar humor je tu. Često uz cinizam, ali iza ovog povučenog, ćutljivog i osetljivog znaka kriju se biseri duhovitosti. Samo im je potrebno vreme kako bi se opustili.

Vodolija

On je jedan od najduhovitijih znakova horoskopa. Karakteriše ga brzi humor. Vrlo brzo i neočekivano pobesni. Šali se sa svime osim sa gladi i ostalim patnjama u svetu, tu je preozbiljan i osetljiv.

Ribe

Ribe su sklone bezazlenom humoru. Malo povučene po prirodi, uz koju čašicu vina, postaju imitatori van svake kategorije.

Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još