BAŠ ME BRIGA AKO IMAM 100 KILOGRAMA I BUBULJICE, BITNO MI JE DA BEBA BUDE DOBRO: Luna Đogani otkrila kako se nosi sa hejterskim komentarima u trudnoći

Luna Đogani uključila se u lajv na svom Instagram profilu, gde je govorila o svojoj trudnoći i otkrila kako se nosi sa negativnim komentarima na račun izgleda.

Đoganijeva je priznala da hejterski komentari umeju da je pogode, ali u granici normale, tačnije posle svega što je prošla u rijalitiju mnoge stvari ne doživljava isto.

Ona je dala savet svim trudnicama, da se ne opterećuju takvim porukama,  te da je najbitnije da se njihova beba rodi živa i zdrava.

- Ljudi nemaju granicu i ljudskost, ne plaše se boga da takve stvari pišu o devojci koja nosi dete, koja nosi novi život i ne može da izgleda savršeno. Smatram da je svaka trudnica lepa na svoj način i da izgleda najbolje što može. Mi ne možemo da kontrolišemo kakvo će naše lice da bude i da ukraćujemo sebi neke stvari jer onda ne možemo sto posto da uživamo i da budemo dobro, a kada mi nismo dobro, onda nije ni naša beba. Ja sam sebi rekla da neću da se opterećujem izgledom ima da jedem šta hoću i koliko hoću, koliko god da se ugojim ja ću to skinuti, znam to. Imam jako dobru genetiku i mogu brzo da smršam, radiću na sebi, treniraću, korigovaću ishranu i najmanji problem mi je da da smršam kada se porodim. Najbitnije mi je da se moja beba rodi živa i zdrava, a da li ću da imam sto kila ili ću da budem bubuljičava to je najmanji problem.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još