BEZ MNOGO MUKE: Pet frizura popraviće svaki "bad hair" dan

Svaka od nas se s vremena na vreme probudi i ne zna šta joj se desilo s kosom u toku noći. U nastavku saznajte kako da i u tim trenucima vaša frizura postane prihvatljiva. I to bez mnogo muke.

Zvoni vam alarm i odlazite do toaleta da se pripremite za posao. Pogledate se u ogledalo i imate šta da vidite: frizura vam je, najblaže rečeno, blagi užas, a nemate vremena da perete kosu. Zvuči poznato?

Da, svaka od nas je imala makar jedan ovakav "bad hair day. Kamo sreće da je samo jedan! Ali, imamo rešenje! Saznajte kako da i takvih dana situaciju s kosom preokrenete u svoju korist uz pomoć nekih malih, a efektnih trikova.

Asesorari u kosi

Počnimo s najlakšim. Dodajte rajf, šnalu ili bandanu i u potpunosti promenite svoj izgled.

Niska punđa

Idealan i najlakši način da napravite frizuru za posao, a da se ni ne pogledate u ogledalo. Izgledaćete šik za samo nekoliko sekundi!

Neuredan polurep

Prednju polovinu kose zavežite u punđu i "voila"! Dobili ste jednostavnu, neobičnu fiziuru koja je pravi spas za "bad hair day".

Pletenica sa strane

Ukoliko imate dugu kosu, a doživljavate "bad hair day", pletenica sa strane rešiće vaš problem!

Kruna od pletenica

Ova frizura možda deluje komplikovano i kao da ste uložili mnogo truda i vremena, ali zapravo je veoma jednostavna. A uz to i efektna!

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još