DRAMA U BELOJ KUĆI: Maja Marinković nasrnula na Marka Janjuševića Janjuša (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, zadrugari su odgledali snimak koji je prikazao negodovanje Marka Janjuševića Janjuša, zbog kupaćeg kostima koji je obukla Maja Marinković.

- Nema poštovanja, može da se šepuri, ali ne sa mnom. Nije mi ni zaje*ancija, neka se skida, neka radi šta hoće. Da ja pričam više, ne pada mi na pamet. Posle ću da razmislim malo, ili ću da popustim, ili ću da stojim iza reči koje sam rekao, jer ne možeš da se skloniš od nje. Smučilo mi se sve, nisam rekao da je ne volim, ali počinje da mi nestaje sve polako - rekao je Janjuš.

- Janjuš je dosta ograničen kad je oblačenje u pitanju. Ja se oduvek oblačim tako, nikad mi ni otac nije rekao nešto, niti branio. Mislim da se i druge devojke tako oblače, jer smo mlade - rekla je Maja.

- Za njegove pojmove, preteruješ, prelaziš granice. A ti si atraktivna, ekstremno i se*si, još vam je i nestabilna veza... - govorio je Kristijan Golubović.

- I on je gledao prošle godine koje su lepe i atraktivne. Sad ove godine nije takva situacija, ne oblače se devojke tako, nemaju takve kupaće - dodala je Maja.

- Ja ne mogu da se izborim drugačije. Ne mogu da se diskvalifikujem, pa ću biti na silu sa njom - rekao je Janjuš.

- Mislim da nije u redu kad se naljuti na mene pa tako priča. Ali i on mene provocira. Ko je ovde lud? Psovao si mi sestru, psuje mene po ceo dan- govorila je Maja.

- Pa zato što me pratiš svaki dan, ja da cvetam ne mogu - rekao je Janjuš.

- Verujem da me voli, ali mi za sitnice prebacuje. Kao da mrzi sebe što me voli - nastavila je Maja.

- Meni ništa nije smešno, osećam da sam maltretiran od strane nje, proganja me, a ja popuštam radi mira. Nema ljubavi, jer nikako neće da se menja - rekao je košarkaš.

- I posle nemojte da se čudite kad mu se budem popela na glavu. Maltretiraću te do kraja rijalitija, ako nastaviš sa ponižavanjima - rekla je Marinkovićeva.

- Ja ne želim da budem s tobom, hoću da se sklonim, i neću da mi skače po glavi. Oprala mi je mozak, evo javno kažem, biću na slilu sa njom - dodao je Janjuš.

Nakon izjave Marka Janjuševića Janjuša da će biti sa Majom na silu, ona je završila u suzama, a košarkaš se sažalio na nju, pa je grlio i ljubio za crnim stolom.

- Je l' nećeš više da me grebeš? Kaži mi - rekao je Janjuš.

- Nije mi dobro, pusti me - rekla je Maja.

- Čime ja tebe provociram? - pitao je Janjuš.

- Tražiš samo razlog da se posvađaš sa mnom - rekla je Maja.

- Voliš li me? Koliko? - pitao je Janjuš.

- Da. Pričaš da sam ti se zgadila. Kaži ono što si meni sad rekao - odgovorila je Maja.

- Odnos mi se zgadio, a biće klip - rekao je Janjuš.

- Ustaćeš posle i reći ćeš - dodala je Maja.

Marinkovićeva je nastavila da plače i prati Janjuša, kako bi se on pred svima izvinio, pa je i povisila ton dok mu se obraćala. Ali je bila ljuta jer je Neca Lazić rekao da je Janjuš gledao Aleksandru Nikolić.

- Izvinjava mi se ovde, a za stolom glumiš foliranta! - rekla je Maja.

- Haos ću da napravim, je*aću ti mater - nastavila je Maja.

Oni su otišli u pušionicu, pa nastavili sa haosom, a Maja je u jednom trenutku nasrnula na Janjuša, pa je i obezbeđenje moralo da reaguje.

- Pustite me, neću da idem napolje. Uništio me psihički! - plakala je Maja.

Njih dvoje su napustili emisiju, pa u rehabu porazgovarali u mirnijem tonu, ali opet pod tenzijom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
1 komentar
  1. Ja says

    Na silu će biti sa njom? Pa on je bolesniku onda od nje a voditelj ni ne reaguje. Sramota da produkcija dopušta ovakvo nasilje i ponašanje

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.