NE MOŽE DA JOJ OPROSTI FLERT SA ANĐELOM RANKOVIĆEM: Stefan Karić otkrio detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima prikazan je snimak razgovara Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, nakon čega je voditelj Darko Tanasijević tražio Karićev komentar.

- Pa ja ne znam, nju svi dovedu do ludila. Naša svađa je uvek haotična. Ona je mene lagala i ja sam to kometarisao na debati. Ja dolazim do ovakvog stanja kada sam na ivici živaca - rekao je Stefan.

- Stefan kada je ušao ja sam se zaljubila, a onda su kometarisali kako sam dobila krila, a lepo se vidi da smo on i ja jedno drugom najveći neprijatelji. Ja u zadnje vreme plačem zbog svega. Ovaj snimak mi nije bio prijatan - rekla je Jovana.

- Stefanu smeta što si mu rekla da si mu oprostila nešto, a nisi - dodao je Darko.

- Nema potreba da ja išta pričam jer mi nismo zajedno. On je rekao sve što je imao, a ja imam da kažem ali neću. U mom svetu ja ne bih blatila nešto što je moje. Meni nije jasno, je l' ja tebi treba da pominjem Tijanu, igračku, Ivu? Ja sam takva, ja ne mogu da se poljubim sa nekim sa kim nisam u vezi. Ja mislim da on ima nekog ko mu prija, pa zato ćuti - rekla je misica.

- Ovde je poenta da je ona negirala da je gledala Anđela Rankovića - rekao je Marko Đedović.

- Molim vas, to je glupost. Ja nisam Anđela gledala od kako sam ušla u vezu sa Stefanom. Oni pričaju da sam ja htela da prebacim priču sa Tomovića na Anđela - rekla je Jovana.

- Njemu smeta to jer je shvatio da su potegnute priče u prošlosti. Nju je ceo sto optiživao da je bilo nešo sa Tomovićem. . Ljudi su nju napadali zbog Vladimira, a podržavali zbog Anđela - pričao je Lepi Mića.

- Ti si meni rekla da ste se vi slagali i da su vam se susreli pogledi - nastavio je Đedović.

- Ja neću da navedem neke stvari i da ne otvaram teme koje treba da se završe. Ja sam ispala ljubomorna i psihopata jer nešto kažem - rekla je Jovana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još