ZVALA JE I VREĐALA ME: Nikolina Pišek otkrila detalje skandaloznog sukoba sa Severinom

Voditeljka Nikolina Pišek otkrila je do sada nepoznate detalje žestokog sukoba sa Severinom, koji se odigrao pre nekoliko godina.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Nikolina je na pitanje voditeljke o neprijatnim situacijama tokom višegodišnje saradnje sa poznatima, otkrila da je sa Severinom imala izuzetno neprijatnu situaciju.

- Ja sam inače pacifista, ali... Severina se ljuti na mene jako. U vreme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali... Eto ona je bila tada u tom nekom nezgodnom razdoblju gde je bila vrlo osetljiva, što je mogu da razumem - rekla je Nikolina i detaljno opisala sukob, koji godinama ne zaboravlja:

- I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim došao je jedan trenutak gde je njen već sada bivši suprug morao da iznese svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživela vrlo lično. Ona je mislila da niko njemu ne sme da daje medijski prostor da on nešto kaže... Imale smo posle jedan razgovor, svađu - ispričala je voditeljka i otkrila kako je izgledao pozvi upućen od strane Severine:

- Ona se meni javila i svašta mi je izgovorila, ja sam se osećala pogođeno i vrlo nevino - zaključila je Nikolina.

Izvor: Story.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još