MERIDIAN PORUČUJE: DA POBEDIMO! VAKCINIŠI SE!

Kompanija Meridian nastavlja akciju kojom nagrađuje sugrađane koji su primili vakcinu protiv virusa COVID-19 i podiže lestvicu u promociji odgovornog ponašanja u zajednici.

Vakciniši se, a Meridian će dodatno uvećati tvoju sreću. Nagrada je sada dvostruka. Uz potvrdu o vakcinaciji, dobijaš piće po izboru, ali i 500 dinara bonusa na računu.

Akcija traje od 8. do 15. maja.

Od samog početka epidemije, Meridian je bio na prvoj liniji borbe i milionskim donacijama pomagao zdravstvenom sistemu da pomogne nama. Mesecima, naši volonteri obilazili su zdravstvene radnike širom Srbije, koji već preko godinu dana nose ovu borbu na leđima. Oni su pravi heroji ove utakmice, ali svaki je igrač bitan. Ovde nastupaš ti!

Budi deo tima. Odigraj najvažniju asistenciju. Sprovedi zajedničku taktiku. Za pobedu u najvažnijoj utakmici! Ovo je jedini način da zaštitimo sebe, svoje najbliže i ubrzamo povratak životu bez straha.

Da pobedimo! Vakciniši se!

Za kompaniju Meridian zdravlje zaposlenih, svih igrača, ali i cele zajednice, uvek će biti na prvom mestu. Igrači mogu biti sigurni kada je reč o zdravstvenoj bezbednosti unutar samih objekata, jer se na Meridian uplatnim mestima sprovode sve mere prevencije propisane od strane vodećih domaćih i svetskih epidemiologa.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još
6 komentara
 1. Di maria says

  Meridian je uvek znao da nagradi . Ovoga puta u putanju je mada odgovornost

  1. Maras!!! says

   Svaka cast meridianu na inicijativi za vakcinaciju i podrsku.Treba svi da dignemo svest nasim sugradjanima i da se napokon sve zavrsi

 2. Lerma says

  Stvarno lep gest,svaki vid podrske vakcinaciji znaci .Bravo meridian

  1. Lav says

   Obavezno bakcinacija i zbog drugih niko nije sam na svetu. Meridian 👏

 3. Zofa says

  Svaka cast Meridianu sto na ovaj nacin motivise i svoje igrace da se vakcinisu,jer je to jedini nacin da se napokon vratimo normalnom nacinu zivota.

 4. Mara457 says

  Ne igram kladionicu ali veliko bravo za ovu kladionicu.Svi zelimo nazad svoj zivot

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.